2010-06-27
 22:01:09

70 mil!

Nu har jag gått 70,6 mil sedan den 7/4 2010, det vill säga 1039188 steg! Snittar närmre 13000 steg om dagen... Känns riktigt jäkla bra! =D

Denna vecka vart det 93712 steg! =)  Vilket är ca 6,5 mil!

2010-06-27
 21:40:46

Senaste nytt från balkongen!

Vi välkomnar idag tre nya vänner på balkongen! =) Dock saknar vi lite jord till två av dessa vänner... Måste fixas fortast möjligt!



Satte egna frön till både paprika och chili men det gjorde jag alldeles för sent så dom är inte så stora om man säger så...

2010-06-27
 20:54:09

Tänt var det här!




Älskar grillat! Kan inget annat än att HYLLA!!! =D

2010-06-27
 19:22:02

Min klematis blommar! =)

2010-06-27
 19:14:48

Grillen är redo!

Väntar på att älsklingen ska komma hem från träningen så vi kan kasta oss iväg å grilla lite! Jag har laddat grillen med både kol och tändvätska, bara att tända på plats! =D Maten är packad och jag är klädd... Hungrig!

2010-06-27
 10:53:20

Jag shoppade förra veckan... MASSOR! =)

1 skinnjacka, 1 "ut-å-gå-jacka", 2 klänningar, 2 par leggings, 1 linne, 1 topp, 1 bikini, 1 tunika, 2 par jeans, 3 par skor, 3 par örhängen, 3 par trosor, 2 t-shirts till Stefan, 1 kamerafordal, 3 filmer, 1 prydnadshjärta, 1 skohorn i form av en högklackad sko, 1 armband, 1 parfym, 4 ögonskuggor, 4 läppstift, hårstyling och säkert nått mer som jag glömt! 

Shopaholic, JAG?! Inte då! ;)

2010-06-27
 00:12:43

Trevlig midsommar!

Firade vår midsommar på fårö igår! Hade en super trevlig dag/kväll! Vi var ca 25 personer som käkade sill å färsk potatis till lunch, dansade runt midsommarstången, spelade kubb, gick tipspromenad, grillade och drack gott! =) Stefan hade tagit med sig gitarren så på nattkvisten vart det lite "allsång" i mörkret! Super mysigt! =D

Idag har vi haft en helt otroligt underbar midsommardag! Vaknade utsövd i tältet imorse, myste i solen under förmiddagen, åkte med Stefan på en ovanligt trevlig gudstjänst strax efter lunch, stannade å fikade vid havet, badade i Tingstäde träsk, satte oss på en filt i ett av områdets grönområden och grillade korv till middag, tog en lååång dusch, en låååång promenad, drack en öl på balkongen och går nu å lägger mig med ett leende på läpparna! =D

Love it!!!

Tyvärr vart det inte ett endaste kort taget från denna underbara dag eftersom batteriet laddade ur igår kväll... Men här är bilderna från midsommarfirandet iaf! =)


2010-06-20
 11:49:46

Min semestervecka i Skåne! =)

Jag åkte till min underbara vän Eva som bor i Åhus i Skåne för att spendera en semestervecka hos henne! Flyget lyfte härifrån den 11/6 kl 14.00 för att ca en timme senare landa i Ängelholm... Men... I Ängelholm var det så dåligt väder så det behövdes landningshjälp och när det precis var ordnat att vi skulle kunna få det så grävde någon jävel av kablarna till landningsbanan så vi fick ändra kurs och landa i Halmstad istället... Sen vart det buss från Halmstad till Ängelholm där Eva väntade på mig! Så ca en timme senare än beräknat så kunde vi starta vårt äventyr! =D Från Ängelholm styrde vi bilen mot Väla utanför Helsingborg! Där vart det lite shopping och lite gott att äta! Väl hemma i Åhus igen vart det lite mingel innan det var dags att sova!

Lördagen bestämde vi oss för att åka till Malmö. Fast först stannade vi till på storkcentrumet så jag fick se storkar! =) Sen begav vi oss mot Malmö igen men halvvägs dit ändrade vi våra planer och åkte till Nova i Lund istället. Återigen shopping! =) Mycket trevligt!


Söndagen gick vi upp tiiiidigt och rattade oss till Ullared! =D Lyckades hitta superbra parkering som låg ganska nära till de flesta affärerna! Här vart det mycket shopping, det mesta inne på Ge-Kås! Visste ni förresten att dom håller på å bygger ut Ge-Kås igen?! Man kan undra hur stort det varuhuset kommer att bli?


Måndagen var vi bara hemma och tog igen oss! =) Varit en intensiv shopping helg! =) Tog dock ett par promenader så vi var inte bara lata! =D


Tisdagen bjöd oss på ett helevets väder! Störtregn, åska och blixt... Huu... Höll oss inne tills det klarnade upp lite då stack vi in till Kristianstad för att kolla på skor på Skopunkten och för att handla lite käk! Jag hittade tre par riktigt snygga skor som fick följa med mig hem! =) Riktigt billigt vart det oxå! Betalade inte ens 500 kr för alla tre! =D Det gillar vi! Kvällen spenderade vi i soffan med att tjattra!


Onsdags förmiddag var jag och Evas mamma Gittan barnvakt medans Eva var på utbildning inför hennes sommarjobb! Vi var ute och gick en ganska hyfsad promenad, busade med Julia och förde trevliga samtal. Lagom till lunch kom Eva hem igen och Gittan åkte! Gjorde oss redo för ytterligare en promenad men innan vi hann iväg så ramlade lilla Julia och slog i munnen i klinkersgolvet... Stackars lilla gumman! Eva vart självklart orolig för tänderna och ringde tandläkaren, som tur var så kunde hon få en tid samma eftermiddag så när Julia lugnat ner sig stoppade vi henne i vagnen och gick en sväng så hon hann somna och få sova en stund. Vi passade på att köpa glass medans hon sov... En gigantisk glass! Mums! Sen stack Eva och Julia iväg till tandis medans jag stannade hemma och började med maten... Eva kom snabbt hem igen med lugnande besked från tandis! Men det kan ännu dyka upp problem efter fallet... Hoppas dock allt fortsätter att vara bra! Medans jag rattade käk så passade Markus och Julia på att bada lite i barnpolen! Vi åt grillat med sötpotatis och Miagjord tzatziki! Mums! Efter maten tog vi ytterligare en promenad med Julia och återigen så somnade hon, denna gången för natten! När vi kom tillbaka från vår lilla promenad bakade Eva en paj och sen kollade vi på "Yes man". En rolig film!


Torsdagen åkte vi in till Kristianstad och shoppade igen! =D Mycket shopping! =) Till lunch satte oss på en uteservering och åt en pastasallad innan vi fortsatte shoppingrundan! När vi kände oss klara gick vi införbi ett litet konditori och köpte med oss lite fika för att sen gotta oss med i solen nere i Tivoliparken innan det var dags att åka hem igen! Hemma förberedde jag inför hemresan dagen efter och packade lite... Sen var det promenad som gällde igen! =D Kvällen vart tidig eftersom vi båda var helt slut efter dagens shopping! =)


Fredagen fick vi oväntat besök av Markus föräldrar. Trevliga människor! Markus mamma skulle dagen efter åka till Mallorca så hon ville passa på att träffa Julia innan hon åkte! =) Efter att dom åkt igen så gjorde jag, Eva och Julia oss redo för en promenad men innan dess packade jag klart och bar ner mina väskor. Sen promenerade vi ner till Åhus centrum och satte oss på ett fik för att äta lunch. Å jisses vilka goda mackor! =D Mums! Sen var det tyvärr bara att promenera hem igen å sätta oss i bilen, hämta upp Gittan och bege oss mot Ängelholm igen! På flygplatsen vart det ett snabbt hejdå pga att personalen i incheckingen påstod att jag var sen men när jag kom in till gaten fick jag ju ändå vänta typ 5-10 min innan vi fick boarda planet... När vi väl fick påbörja boardningen så stod Eva, Julia och Gittan å vinkade av mig i fönstret! Ack så sorgligt det var att åka ifrån dom! På planet kostade jag på mig ett svindyrt glas vin och njöt av att faktiskt vara på väg hem! Borta bra men hemma bäst! Tack vare det fina vädret så gick flygresan lite snabbare än väntat och efter landning hemma på Visby flygplats satte jag mig i solen å väntade på min älskling! =D


Nu är det söndag och jag tittar tillbaka på veckan i Skåne med ett leende och hoppas innerligt att vi snart ses igen! Saknar er redan!

2010-06-20
 10:03:51

Tävling på Glamoholic.se


Tänkte tipsa om en tävligt jag är med i... En liten kul grej så där! Kolla in tävlingen genom att klicka på bilden - den länkar er till rätt sida! =) Good luck!

2010-06-14
 14:58:04

Skåne here I come!

bild039 (MMS)

Semester i en vecka! Lovely!

2010-06-08
 17:51:32

X antal meter rabatt klar!

Innan:


Efter:

Gissa om jag har ont i kroppen?! Fy fan vilket jobb! Men riktigt fint vart det!!! =D
Över 10 säckar med ogräs och rosklipp på återvinningen och 26-30 säckar täckbark i rabatten! Tjoho vad skönt det känns att vara klar med denna! När är det bara en liten rabatt på ca 4-5 meter kvar, men den får snällt vänta tills efter semestern!

2010-06-07
 19:53:47

En tjejkväll i bilder!

2010-06-05
 17:28:05

Tjejfests make up!





2010-06-02
 22:25:32

Kajp, grillning och solnedgång!

Det vart en liten utflykt så här en helt vanlig vardag! Jag, Stefan och Eva åkte till Tofta skjutfält å plockade kajp, grillade korv och njöt av solnedgången! =D En helt underbar kväll i trevligt sällskap!







Efter grillningen stannade vi till och plockade syrener! =) Jag plockade mig en bamsebukett! =D

När vi kom hem vägde jag all kajp vi plockat... Det vart ca 2 kg! =D Nu ska det kokas soppa!

2010-06-01
 18:00:54

Starkast vinner!

Den Aktiva Mia är ännu starkast trots att jag jobbat, klippt gräs och rensat rabatt i 9 timmar! Nu ska ja svira om och bege mig ut på promenad oxå! =) Kommer sova som en stock i natt!