2011-01-31
 19:49:33

Köket - Innan!

Glömde ta ett kort på köket när jag hade tömt det idag men här är två kort som ger ett liten glimt av hur det sett ut... (Bortse från paddan på bild nr2! ;) Hehe...)

Gulrandiga tapeter med fruktbård, brunt fönster och skitigt tak!

2011-01-28
 18:30:26

Båtmiddag! Inte det godaste jag ätit men l...

bild039 (MMS)

Båtmiddag! Inte det godaste jag ätit men lite fick jag i mig iaf! Kan inte påstå att jag var särskillt hungrig innan jag åt ens men lite mat måste man få i sig... Åt ju bara en korv till lunch! Vill vara framme vid Kakan nu men med tanke på att kl bara är 17 nu så jobbar hon ännu och jag har ännu 2 timmars båt och 1 timmes pendel kvar... Boken ni ser i bakgrunden "Pepparkakshuset" ville inte riktigt bli sams med mig först men nu börjar det luta åt att vi kan bli vänner! Ska nog ställa bort det sista av maten och ägna mig åt min eventuellt nya vän! See ya!

2011-01-28
 14:42:02

Önskar mig...

... ett Vodoo knivställ när jag fyller år! Troligtvis kommer jag inte få det eftersom de är ganska dyra men man får önska sig! :D Vill ha ett kromat, vitt eller svart! Tycker att detta är såååå coolt!!!

2011-01-28
 14:41:18

Lämnar en present...

Idag åker jag till Stockholm över helgen... Bara jag... Stefan får inte följa med för jag ska upp till min goa vän Kakan å ha en riktig tjejhelg med shopping, shopping, fnitter, shopping och en hel massa prat å fnitter! :) Men för att Stefan inte ska känna sig helt bortglömd så lämnar jag en liiiiiten present i kylen! :D

Tror att han kommer gilla sin present! Och ja det är bara en... Han lär säkert köpa hem några "fulöl" själv oxå så han får nöja sig med en "finöl"! :)
Och älskling, om du läser detta så vet du vad som väntar på dig när du kommer hem! :) Älskar dig! Puss

2011-01-26
 17:26:48

Nu ska det ske!

Nästa vecka ska mitt köksprojekt dra igång på allvar! :) Ska bli så jäkla skönt!
Imorgon ska tapeten beställas, jag ska ta ett snack med Gotlandshem om större mängder av vissa material och sen är det bara att tuta å köra! :D

2011-01-26
 17:16:53

Slappardag!

Idag unnar jag mig faktiskt att ta det lugnt! Bara slappa! Har ju städat järnet i 2 dagar, utbildats idag och dessutom jobbat över några timmar! Så nu tänker jag faktiskt parkera mig i soffan å glo på tv!

Btw, var iväg å köpte assistenten idag! :) Den jag skrev om igår...

Nu är den min men gubben ska få vara snäll å bära upp den från bilen! :)

2011-01-25
 19:47:17

Städmani - Dag 2!

Städa hallen - Check!
Vattna orkidéerna - Check!
Städa badrummet - Check!
Bädda rent - Check!
Tvätta - Check!
Ta hand om tvätten från igår - Check!
Städa klädkammaren - Check!

Ja det var väl det jag bestämde igår att jag skulle göra idag... Klar med allt, skönt!
Städade till och med linneskåpet! :)

2011-01-25
 19:11:16

Nytt i hemmet!

Köpte dessa tre ljuslyktor på Indiska för nån vecka sen! Väldigt fina! Tror jag ska köpa likadana fast ofärgade till mitt nya kök oxå! Dom finns i tre olika storlekar så till köket tänkte jag ta en av varje iaf! :)

Sen har jag piffat upp en gammal ljuslykta som är lite trasig i färgen, vill därför inte elda ljus i den så den får agera blomkruka istället! :)

2011-01-25
 16:35:14

Trasig... :(

Hur min gubbe lyckas med allt vet jag inte men jag upptäckte att vår ena fönsterlampa i sovrummet är trasig... :( Tur för honom att den lampan ännu säljs på IKEA och att jag ska dit i helgen! Känns som om jag lär ha mycket och tung packning med mig hem! :/

2011-01-25
 15:46:15

Givande möte!

Mötet jag skrev om igår är nu avklarat och jag måste säga att det var väldigt givande för min del! :)
Det hela gick ut på att jag framöver även kommer jobba lite på marknadsavdelningen! Dvs lite mer arbetstid för mig! :D Yeah! Sätter igång redan imorgon eller jag ska faktiskt börja läsa på redan idag!
Får till och med ett "eget" kontor!
Jag klättrar högre på karriärsstegen! :)

2011-01-25
 15:10:03

Baka!

Ojojoj vad det kommer kunna bakas framöver!!! Ringde nämligen på annons på denna nyss:

Imorrn är den min! :)

2011-01-24
 22:18:23

Städmani!!!

Heeeelt slut i kroppen just nu! Har hållit på å plockat, fixat och trixat sen jag kom hem i eftermiddags! I princip klar! Har lite smått kvar som jag tänkte ta hand om imorrn! Men idag har jag städat köket 2 ggr, tvättat 2 maskiner, sorterat mina kläder (borde rensa!), städat undan massa småplock som bara flyter omkring, varit ute med sjuk mycket sopor, delat å fryst in massa kött, lagat mat, dammsugit soffan å fåtöljerna, påbörjat städning av badrummet och sorterat massa skit! Känner mig så jäkla duktig! :)

Imorrn ska jag på mystiskt möte med Marie och Patrik, har inte den blekaste aning om vad det är för möte... Marie tyckte att det var så kul att jag vart nyfiken så hon ville inte berätta, hon sa till och med åt Patrik att inte berätta för mig... Hmm, kan nästan inte hindra nyfikenheten från att bubbla över! Haha, nej så nyfiken är jag inte! Bara ett jobbmöte ju! :)

Hur som helst så ska jag försöka bli klar imorgon med allt jag påbörjat idag! Det är ju trots allt inte så mycket kvar! Eller rättare sagt så finns det alltid mycket, mycket mer man kan göra men det jag ska försöka få gjort imorrn är:
Vattna orkidéerna, städa klart badrummet, städa klädkammaren, ta hand om tvätten, bädda rent och tvätta lite till! Å så måste jag såklart städa hallen för den hann jag inte med idag!

2011-01-24
 22:05:29

Gräsänka...

Stefan är på skolan i Oskarshamn några dagar... Ensamt! :( Alltså, jag tycker att det är skönt att få vara själv ibland. Brukar vara som mest effektiv då! Men jag AVSKYR att sova själv!!! :(
Känns dock riktigt skönt att jag ibland får möjlighet att tassa runt i lägenheten som jag vill och plocka å fixa utan att vara orolig för att störa Stefan eller att han är i vägen! Jag hinner alltid med så jäkla mycket under de dagarna som han är på skolan! Sen är det ju alltid bra att vara ifrån varandra lite ibland så man får känna lite saknad! Men imorgon natt kommer han hem igen! ♥ Lovely! Fast det kommer faktiskt bara dröja typ ett par dagar innan han blir gräsänkling för på fredag sticker jag till storstan å leker med sötaste Kakan! :D Ska bli sååååå kul!!!

2011-01-24
 13:56:42

Fy mej!

Slår mig själv på fingarna! Bannar mig själv som tusan! Dumma, dumma, dumma!!!
Jag har varit godissugen jättelänge nu, klarat å stå emot godissuget i ett par veckor! Men idag trillade jag dit! Dumma!!! Stannade till på konsum på vägen hem från jobbet för att handla lite grönsaker till dagens matlagning... Fattar inte riktigt vad som hände men ut kom jag med grönsaker OCH en påse godis!!! Dock bara en liiiiiiten påse (extremt liten för att vara jag), faktiskt bara knappa 100g!
Men ändå, så onödigt!
Nu är det till att ta nya tag å se till att det dröjer minst lika länge till innan jag köper godis igen! Dessutom har jag inte ätit upp de knappa 100g av sockerbitar, ferraribilar, vinegum och gelébönor än så vem vet resten kanske åker i soporna!

2011-01-21
 17:29:40

Tror nog att jag tror på detta!

Förlåt, jag tröttar säkert ut er med mitt tjat om mitt köksprojekt!
Men jag bara måste höra vad ni tror om detta!

Hade bara så det räckte till 3 st men jag tror det kan kännas fräscht! :) Eller?

2011-01-21
 16:50:50

Lite nytt!

Var på stan idag och givetvis kom jag hem med lite nytt! :)

Tygblommor till hallen...
Ska köpa till några gröna strån eller likande senare!

Pumpflaska till diskmedlet... 
Hade en förut oxå men den har min sambo haft sönder... :( Så det fick bli en ny!

2011-01-21
 16:13:19

Skoooooog!

Haha mitt kök kommer se ut som en svart/vit/grå skog... Var ju en sväng på stan idag och hittade ett så jäkla snyggt gardintyg! Tror det kommer passa toppen! Men jag ska nog vänta tills tapeten sitter uppe innan jag köper det!

Vad tror ni? Visst är det snyggt!?

2011-01-21
 16:07:10

Kakeldekor...

Vad tror ni om denna kakeldekor?

Varannan kakelplatta på mittenraden är det isf som gäller...

2011-01-20
 18:01:42

Små, små framsteg!

Mitt köksprojekt tar små steg framåt! :)
Nu är den hemska kakeldekoren nämligen borta!
Innan:

Efter:

Funderar på vad jag ska piffa upp mitt tråkiga kakel med nu... Det får inte kosta allt för mycket så nån form av ny (läs: SNYGG!) kakeldekor kommer det nog bli! Funderar på varannan svart på mittenraden eller kanske schackrutigt?! Vad tror ni?
Helst av allt skulle jag vilja riva ner kaklet och kakla om med mosaik!
Typ:

Min kompis Malin har liknande den sista och det är verkligen såååå snyggt!!! :D
Fast det får vänta till nästa eller nästnästa hem!

2011-01-18
 18:42:16

Sjukt söt! :)

Hittade en sjuuuuukt söt tröja på H&M idag! Blev störtkär på en gång, visste att jag skulle trivas mycket bra i den så fort jag såg den! Dessutom var den billig! Bara massa plus!
Svart v-ringad med massor av rosetter runt hela urringningen som är ganska djup - me like! :)
Den finns i flera färger på H&M's hemsida, funderar skarpt på en vit och en rosa! Haha, så typiskt mig att köpa samma plagg i massa olika färger!

2011-01-18
 18:15:10

Ny lampa!

Renoveringen av köket tar ynka små steg framåt! :)
Köpte en ny lampa till köksfönstret idag! Sååå fin, passar känslan jag vill ha i köket så mycket bättre än min gamla!


Det ingick till och med både krok och plugg - flashigt värre! :)

2011-01-15
 12:25:33

Bock i Kanten

Vi var på Gotlands revyn igår! Mycket roligt! Alla var riktigt proffsiga och duktiga! Skrattade gjorde vi mycket! En bra kväll! :) Rekomenderas!


2011-01-14
 15:48:40

Jag brås på mumma...

Jag kom precis fram till att jag har ca 50 ljuslyktor/stakar stående framme i mitt hem... Obeservera att jag skrev stående framme! Jag har säkert minst 10 till undanstoppade i skåpen...
Min mumma var likadan! Hon hade också sjukt mycket ljusstakar stående framme!
Ja, nån ska man ju brås på! :)

Ursäktar mig med att det är ju mysigt med ljus! Och så är det ju faktiskt förbaskat svårt att hitta fina prydnadsaker som man både gillar och som passar in!
Haha, hur som helst så står nog inte allt riktigt rätt till i mitt lilla huvud!

2011-01-11
 16:54:11

Gå ner i vikt...

Skulle gärna vilja gå ner några kilon men det är svårt... När jag tänker på det så blir jag frustrerad som tusan eftersom jag bara för några år sedan gick ner över 30kg!!! Varför ska då några ynka kilon vara sånna problem?! Gjorde ett försök i våras att gå ner genom att gå ut å gå minst en timme om dagen men jag gick ner ett par - tre kilon bara... Trots att jag kämpade på med promenaderna och cyklade till å från jobbet varje dag i flera månader!!! Kan ni förstå att man tappar motiationen och lusten?

Hade jag kunnat så hade jag banne mig testat nån form av måltidsersättning! Jag har kollat de flesta sorterna och alla innehåller mjölk... :( Alltså inget för mig! Stefan tror att jag skulle gå ner i vikt av att fysträna så han vill att jag ska träna med honom på tyngdlyftarnas träningslokaler... Men jag vet inte om det är nått för mig!
Kanske borde testa att leva på flytande föda i några veckor eller så?!

2011-01-10
 17:27:39

Nya tavlan!



Bilden har jag själv tagit med min lilla digitalkamera! Beställde en uppförstoring på canvas via ExtraFilm, dyrt men helt klart värt det! Sååå fint! :)

2011-01-10
 16:58:38

Blir såååå trött!!!

För ett tag sedan skrev jag att jag bestämt mig för att renovera köket och det har jag sett fram emot sedan dess! Jag älskar att ha små projekt på gång så det sporrade mig som tusan! Började med att välja ut tapeter och sen beställa en ny tavla, den fick jag hem idag - sjuuuukt fin!!! Har oxå beställt en ny fin matta till köket! :)

Meeeeen, mattan är nu avbeställd och tapetplanerna har gått i krasch! :( Grejen är den att jag skulle få materialet av bolaget jag hyr av men först när jag var där idag å skulle få en rekvistation så kläckte gubben ur sig att man inte får tapeter till kök längre utan nu är det färg som gäller... För i helvete! Kunde han inte ha kläckt ur sig det liiiite tidigare kanske, typ när jag var där första gången?!?! Tapeten jag valt ut blir på tok för dyr när man ska betala fullpris för den, hade ju tänkt en fondvägg som jag skulle få betala en del på... Har inte lust att betala flera tusen kronor för att renovera köket när jag inte äger lägenheten och dessutom helst vill flytta!
Nu sitter jag iaf med ett par tapetkataloger å försöker hitta en billigare tapet som är nice, en som vi har råd att bekosta själva vill säga... Inte det lättaste när man redan snöat in sig på en look! Gah!!!
Funderar lite på en ljus tapet nu istället... Den är rätt cool men kanske att väggen inte gör den rättvisa...
Här är den iaf i två olika färgsättningar:

Den mörkare är matt och den ljusare är metallic... Har hittat ett par andra tapeter som känns okej oxå men dom går inte att få en okej bild på... Dock vill jag inte att tapeten bara ska kännas okej, den ska kännas 100%! Och då både looken och priset...
Huuuu, vet inte alls vad jag vill just nu... Kanske är lika bra att bara kleta på vit färg i hela rummet!?! Renovera vill jag iaf göra, är så sjukt trött på skiten som sitter uppe nu!

2011-01-09
 20:34:04

Love and be loved!

2011-01-09
 15:22:11

Sött!

Miranda har hittat en sovkompis!

2011-01-08
 15:42:39

Smink! :)




Korten gör egentligen inte sminkningen rättvisa men jag orkar inte ta om bilderna så det får duga! Dom ger en hint om hur jag ser ut ikväll iaf! :)

2011-01-02
 19:08:43

Budar på tradera!

Hittat 3 klänningar på tradera som jag skulle kunna tänka mig! :) Ovanligt va?! 
2 av dom kan jag tänka mig så mycket så jag har budat på dom!

Nu är det bara att vänta å se om jag blir överbjuden eller om jag vinner dom! Spännande!!!

2011-01-02
 13:17:31

Köket ska renoveras!

Nu har jag bestämt mig och faktiskt redan påbörjat renoveringen! :)
Jag beställde en ny tavla för knappa halvtimmen sen! Nu jäklar ska köket bli fint! Ska beställa tapet via Gotlandshem i veckan! Målaren är tillfrågad, väntar nervöst på svar! :)

2011-01-02
 10:18:06

En nyår i rockens tecken!

Stefan vart av mig utsedd till musikansvarig så innan jag ens hade hunnit göra mig iordning så drog han igång rocken! Och den följde med under hela kvällens gång! Därav fick sminkningen bli en guld och svart sotning!
Jag var visst lite busy under dagen/kvällen så jag har tyvärr inte lyckats fånga allt på bild! Men när Dennis hadde kommit så gjorde jag ordning crostinis med en  tomat/basilika/vitlök/chiliolivolja-röra, mycket gott! Till dessa knäppte vi första ölen!
Menyn i övrigt såg ut som så här:

~Kajpsoppa~
~Kalkon med pressad potatis och rödvinssås~
~Chokladfudgetårta med hallonsås och glass~

Smakade väldigt bra! Tyvärr fick jag aldrig någon bra bild på varmrätten så jag struntade i att lägga upp den eftersom den ser väldigt oaptitlig ut!
Efter maten spelade vi spel, lyssnade på musik, pratade skit och firade in det nya året! Klockan var närmre 3 när vi gav upp!

Nu är det 2011... Undrar vad detta år ska bjuda på!? Antar att det bara är att vänta å se!

God fortsättning!