2010-08-29
 11:55:41

Ny design...

Tröttnade på min gamla look så jag bytte... Vet dock inte om denna får stanna! Har inte bestämt mig för om jag gillar den eller inte... Helst skulle jag vilja ha en mer personlig!
Så vad tycker ni? Hylla eller dissa?!

2010-08-29
 11:38:09

-2kg!

Upptäckte precis att jag gått ner 2kg sen jag vägde mig sist! :) Känns riktigt bra! Så får det gärna fortsätta då jag vill gå ner 10-15kg! Ska försöka komma igång med mina promenader igen, blivit väldigt slarvigt med dom p g a att jobbet & livet kommit emellan... Men jag ska återta kontrollen igen! Dessutom börjar jag snart på vattengympa en gång i veckan! Så nu jävlar! ;)

2010-08-27
 12:59:33

Heeeeelg!

Alla älskar vi våra lediga dagar och för min del betyder det helgen!

Idag ska det handlas lite god dricka från systemet, lite god mat från Maxi och så får vi besök av söta Dennis! Ska bli mycket trevligt!

Lördagen kommer för min del att spenderas på stan tror jag och till kvällen ska vi på kalas i Barlingbo. Min lillebror Arvid fyllde år igår! =D

På söndag ska jag göra ett försök att skapa lite ordning här hemma men det återstår att se hur det går... =D Hehe...


Kan inget annat än att hylla helgen!

2010-08-26
 14:37:56

H&M och jag...

Vi har ett lite speciellt förhållande... Typ 90% av mina kläder kommer från H&M och dom gör ett bra jobb att fresta mig till att köpa mera! =D Nyligen gjorde jag en beställning där jag vart hopplöst förälskad i allt utom en klänning som fick åka tillbaka, har dock ingen bild på den men det var en jeansklänning med smock upptill och stora fickor... Den var helt enkelt inte skön!
Men nu är jag ägare till:

Plus en svart kuvertväska som jag tyvärr inte har nån bild på och så kommer en kofta senare... (Se nedan)


Sen gjorde jag en nybeställning igår igen... Vill ju ha nån snygg klänning till kick offen i Norrköping som jag ska på den 10-12 september...
Valet föll på:

tillsammans med:

Och så slank denna med:

(Fast koftan ska jag inte ha på kick offen, den fick bara följa med ändå...)
Utöver dessa 3 plagg så hittade jag en uppsättning snygga/sexiga underkläder till bra pris som oxå åkte med men dom visar jag ingen bild på! ;D

Helt förvånad över att det är så mycket svart! Fast det är klart, jag äger ju knappt nått svart så det var väl på tiden att fylla på med lite klassiskt! =) Och ta udden av färgexplosionen i min garderob! Men var så säker, jag kommer att mixa upp dessa plagg med massor av färg! :D

2010-08-25
 19:11:31

Nått nytt till hemmet...

Lite då och då köper jag nått nytt till hemmet som piggar upp mig och gör mig lite glad!

Cool vas va? Älskar den!

2010-08-25
 16:41:25

♥ Mr & Mrs Wistrand ♥

Min söta vän Sara har gift sig med sin Henke! En sån underbar dag det var! =) Sara var gudomligt vacker och hela cermonin var magisk! Dock lite dramatisk när Sara's kusin svimmade men som tur var så verkar det ha gått bra med grabben!
♥ I kyrkan: ♥












♥ På festen: ♥









2010-08-24
 15:22:07

Kräftskiva på tu man hand! =)

Jag vart såååå sugen på kräftor i slutet av förra veckan så vi köpte hem ett paket kräftor, baguett, aioli å lite paj och smaskade i oss helt själva i fredags! Mums säger jag bara! Mys!

2010-08-21
 20:36:58

Grattis söta Sara och Henke!

bild007 (MMS)

Grattis söta Sara och Henke!

2010-08-16
 20:02:13

Tvättat...

Efter 2 dagars ganska intensivt tvättande så är jag äntligen klar! =D Många maskiner vart det! Men jisses vad skönt det är när man är klar!!! Önskar dock att luftfuktigheten kunde ta å bli lite mindre så min tvätt som hänger här hemma kan torka någon gång snart!

Och vet ni vad?! Idag vart även alla gardiner och dukar sen i julas äääääntligen tvättade!!! Skäms nästan över att det legat så länge men samtidigt så känns det som om jag prioriterat andra saker, som förmodligen varit viktigare för tillfället!

2010-08-15
 20:00:33

Vill ha!

Är jättekär i denna klänning, inte för om jag vet om jag kan ha den eller passar i den men jag är som sagt kär... Kan dock inte bestämma mig för färg! Svart vs. Puderrosa!

2010-08-15
 16:33:31

Drinkafton i Barlingbo!

Anna-Lena bjöd in till drinkafton igår! =) Alla hade med sig ingredienser till varsin drink som man bjöd laget runt på... Mycket drinkar vart det! =D De flesta var riktigt goda!




2010-08-15
 15:57:34

After work med söta Ida!

bild006 (MMS)

Drack massa goda drinkar å pratade barndomsminnen med Ida i fredags, hur kul som helst!

2010-08-10
 22:27:46

Fetto!

Har en sån där dag när jag känner mig som en stort jävla fetto!
Typ en Heffaklump fast INTE så söt som denna lilla söta varelse...

Jag behöver BANTA!!!

2010-08-09
 22:10:34

Grattis Linda och Marcus!

♥ Vart igår moster för andra gången till en supersöt liten pojke som ska heta Milo! ♥
♥ Han föddes kl 20.53, vägde 4065g och var 53 lång! ♥

♥ Så söt! ♥

2010-08-09
 22:05:11

Möhippe make up



2010-08-09
 21:23:05

Sara's möhippa!

Min söta vän Sara ska gifta sig om två veckor och igår hade vi möhippa för henne! Vi hade en hel massa aktiviteter planerade men pga regn fick vi planera om lite efter hand...

Kl 8 träffades möhippegänget på säveskolans parkering. Därifrån åkte vi ut till Kneippbyn och valde ut en vattenrutschbana som Sara skulle åka!

Det vart Halfpipe!

När vi hade bestämt oss sprang vi å gömde oss...


Kl 9 hämtade en MC-kille upp Sara hemma och virrade runt med henne en stund, efter mycket fart och fläckt kom Sara äntligen fram till Vattenland! Där mötte badvakten upp henne och visade henne upp till Halfpipen.
Medans Sara gjorde sig redo för sitt åk skyndade vi fram å ställde oss runt poolen hon skulle landa i... Seeeen kom hon!



(Lägg märke till att bikinin inte ens hann bli helt blöt!)

Efter mycket kramar och skratt åkte vi vidare till Tofta skjutfält, där fick Sara börja med att jaga kor... (Helt oplanerat!)

Kojakten tog så mycket på krafterna så det fick bli en liten fika när vi passerat kossorna!
 10.30 mötte vi upp en man mitt ute i ingenstans på skjutfältet å fick prova på att skjuta lerduvor! =)




När vi skjutit klart dumpade vi Sara där med en cykel som man måste trampa baklänges för att komma framåt! Det är mycket svårare än vad det låter...



Kanske 1 km bort väntade vi på henne, där fick den som ville testa cykeln. Dags för lunch, problemet var bara att vi planerat picknick men pga regnet så kändes inte det sååå bra... Åkte istället till Kupan där dom var så snälla å lät oss sitta där å äta vår lunch! Vi åt en fantastiskt god pastasallad som en av tjejerna gjort! Sen var det dags för Sara att köpa sin outfit - på Kupan! =) Kläderna fick kosta max 100kr och var tvungna att godkännas av oss! Problemet var bara att hon kollade på för "snygga" kläder så vi fick rycka in!

Efter en del letande så hittade vi den perfekta klänningen och skorna! =D



Och eftersom det regnade så ställde vi in lite planer och åkte till Kanonen vid 14.30 å körde Laserdome istället!

(Tyvärr tog jag inte några egna bilder där så jag lånar två från Kanonens hemsida!)
Planen var att alla skulle jaga Sara trots lagfärg men väl inne i mörkret slog tävlingsinstinkten till å alla vart inställa på "krig"! Dock var Sara den som vart mest träffad ändå! =D
Innan vi skulle åka vidare var vi tvungna att packa om bilarna lite... Medans några av tjejerna packade å styrde så sa jag att jag skulle smita på toaletten och frågade "Ni åker inte ifrån mig va!?"... "Nää då gå du på toa du" fick jag till svar... Meeen när jag kom ut igen så fick jag syn på bilarna vid rödlyset å vips så var dom borta... Kvar stod jag ensam kvar... =( Som tur var så var Svensexegänget oxå på Kanonen så jag fick be dom att ringa nån av tjejerna eftersom min mobil låg kvar i Johannas bil... =/ Jäkla tur att Henkes gäng var där annars hade jag inte fått tag på nån! Tanja å Maria kom å hämtade mig efter typ 15-20 min... Då mötte vi upp möhippegänget på hamnen där dom satt å fikade i godan ro!




Lite uppdrag på Hamnen vart det oxå! Första uppdraget vart att hon skulle be å få en kula glass på antingen "Glassmagasinet" eller "Visby glass" för att sen sälja den...

Trodde aldrig att hon skulle få det men visst fick hon det!

Det komiska var att när hon sen skulle sälja glassen så gjorde hon det till en gäst på konkurentens uteservering! =D

Nästa uppdrag var att sjunga för främmande människor!


Vid bilen poserade hon väldigt vackert!


Nästa del av dagen behövde vi Stefans hjälp till så jag och Sara vart avsläppta hemma hos mig... Dags för sång! =D


Hemma hos mig passade vi även på att duscha och göra oss fina! =) Sen skulle vi hem till Sara igen men för att göra det lite mer spännande och skrämmande för Sara så satte jag en tröja över huvudet på Sara och gav Stefan direktiv om att svänga runt massor! Var å virrade runt uppe på Terra Nova ganska ordentligt så när vi väl var framme hade Sara ingen aning om vart vi befann oss! Hon vart vääääldigt paff när hon stod framför sitt eget hus! =D Medans jag å Sara hade varit hemma hos mig hade resten av gänget gjort jättefint med bl a ballonger å blommor och fixat jättegod mat!


Efter maten fick Sara göra ett litet klädbyte och så fick hon dansa!

Sen vart det nån liten lek innan det var dags att göra Sara krogenfin!




Väl nere på stan fick Sara sälja rosor, piskrapp, magdans eller visa musen.
Jisses vad bra det gick för henne! Utanför korvmojen på Södra Kyrkogatan försökte Sara sälja ett piskrapp till killen i luckan och medans hon gjorde det gick en kille bakom hennes rygg ner på knä å friade till sin tjej! =D Gyllene tillfälle att sälja en ros!!! Men vem fan friar till sin tjej halv ett en lördagsnatt utanför en krovmoj?! Hursomhelst så hoppas jag att dom blir lyckliga! =D


På vägen hem mötte vi upp en vääääldigt blöt Henke med vänner!

2010-08-03
 18:29:30

Jobbar igen...

Igår var semestern slut och jag var tillbaka i verkligheten! Min chef rinde mig i förra veckan å frågade om jag kunde tänka mig att jobba heltid i 2 veckor till, varför inte? Så nu är det heltid som gäller! Money, money, money! ;) Själv tycker jag att det går över förväntan! Inte bara att jobba heltid utan oxå själva jobbet! Visst stöter vi på frågor och problem emellanåt men vi löser dom iaf! =D
Har sagt det förut men det tåls sägas igen - JAG ÄLSKAR MITT JOBB!

2010-08-02
 22:37:42

Saturdays dinner make up!



2010-08-02
 22:28:51

Semester del 2

Efter att ha återvänt hem pga regn och fest så packade vi under måndagen återigen Ingvar å begav oss iväg till Fårö!



Måndag - Ägnades åt att sätta upp tältet å slappa! På kvällen kom pappa, Åsa, Arvid, Erik, Lena, Göran och Vendela ut... Grillade, pratade och hade det bra!

Tisdagen vart det dags för den årliga grillfesten! =) Men först ett besök hos min farmor på Sudersand och bada med mina bröder! Fast där vart det inte heller några kort tagna... =(


För några år sedan vart Åsa väldigt full på det årets grillfest och fick då "Ledartröjan!"... Ett skämt vi brukar hålla i varje grillfest - Vem får årets ledartröja!? Jag har klarat mig men den tvåbenta varelsen som jag bor ihop med lyckades bli vääääldigt packad och fick ledas in i tältet av mig! Man kan lugnt påstå att han fick årets ledartröja!


Onsdag - Stefan låg mot alla odds inte bakis så vi begav oss iväg på en liten roadtrip på Fårö! Dock fick jag köra! ;D
Lite av Ulla Hau:



och en promenad vid Fårö fyr:

Hoppade över alla raukar eftersom det känns som om man sett dessa mååååånga gånger om! Pappa, Åsa och barnen åkte hem under eftermiddagen och erbjöd oss att flytta in i deras husvagn, vi tackade ja och packade ihop tältet å flyttade in! =)


Tordag - Stefan passade på att öva fiol och jag satt å läste!

Dock hann inte dagen bli så gammal innan jag fick meddelande från Anna-Karin som var kattvakt... Ebba var tydligen dålig så vi kastade in grejerna i bilen å skyndade oss hem!

Lyckligtvis var det falsklarm å Ebba mådde bra! =) Passade på att åka till Barlinbo å fika hos Malin, Kenta och lilla Engla! Mycket trevligt! Hos fam. Hejdenberg bestämde vi oss för att åka å handla och sen bege oss tillbaka ut till Fårö! =)
Så tillbaka till Fårö!

Under torsdagskvällen fick vi besök...

För att visa att han är en bra värd så tog Stefan fram gitarren å spelade och sjöng en stund för våra gäster!



Fredag - Ägnades åt böcker och liiiite sightsing! Rattade ner på en liten grusväg å hittade Bergmans gamla hus! Inte för att det syntes mycket från vägen men det var lite coolt att se det lilla vi såg! =) Upptäckte under fredagen att jag är lite frälst i väderkvarnar! Om jag någongång ska ha en sommarstuga så vill jag ha en väderkvarn å bygga om! =D

Och så lagade vi tacos på stormköket! =)


Lördag - Dags att packa ihop å röra oss hemåt! Stannade till i Fårösund å gick på marknad... Dock inte mycket att ha... =( Sen rattade vi Ingvar hemåt! Väl hemma fick jag återigen stressa med att göra mig klar inför kvällens middag på Joda med brudarna! Hade planerat att gå med ut efter middagen men jag vart dålig så jag åkte hem för att kurera mig istället...
Innan vi åkte hem tog jag lite kort på världens coolaste husvagn! =)