2009-09-30
 23:21:46

Snark!

Nu är klockan ca 23.20 och jag är uppe på rejäl övertid! Brukar sussa väldigt tungt vid detta laget... Har ikväll varit iväg vid en väninna och hjälpt henne hämta hem å installera hennes nyinköpta tv! Riktigt fin sak! En 32", vit, platt Samsung. Inte illa!
Kom hem först vid 21.40 å då hade jag allt lite ångest för att jag inte varit hemma å städat av, hängt tvätt och fått i ordning här inför S repdejt här hemma imorrn... Skulle skämmas ögonen ur mig om Catrin kom hem hit för första gången när det ser ut som om bomben har slagit ner... Så nu har det varit en ordentlig snabbstädning! Allt skräp är bortplockat och lite (mycket lite) är undangömt tills en annan dag! S får äran att dammsuga imorrn! =)
Nog om städningen och till lite roligare saker! =)
Kom som vanligt inte hem tomhänt från Eva, så är vi hopplösa! Är jag hos henne så kommer jag alltid därifrån med minst en kasse saker och tvärtom om hon är här, idag var inget undantag! =) Fick en stor kasse kläder! =D I lööööve! Dessutom fick jag en toppen fin väggkruka, 3 ursnygga ljusstakar och en Bacardi Brezzer Tropical Lime! =) Salig blandning, I know!
Imorrn är det nog lite piff här hemma som gäller tror jag!

Funderar på att köpa ny julgardin till köket i år...

Tycker att denna är gullig! Ser den med en mörkgrå längd på ena sidan till framför mig... Mmm, kanske!?

2009-09-29
 22:25:02

2 år...

<3 Jag och Stefan firar 2 år ihop idag! <3
Congrats till oss!
Fast nått firande har det inte blivit då han är iväg å repar inför giget på fredag! Min lilla musiknörd! ;)
Får väl fira lite i helgen när vi ska ut till Follingbo å parta lite med mamma å Åke samt bo i bulan! =)


(Visst är det snyggt när man ser min arm i brillorna?!)

2009-09-29
 20:33:09

Vid 7 på morgonen...

...är det banne mig inte lätt att ta bra kort på sig själv! Jag gjorde dock ett försök imorse för att få ett kort på min variant av en "Golden Peach" make up... Vart inte helt nöjd men ändå inte helt missnöjd! Ska köpa in en bättre guldskugga och sen borde jag ha skippat highlightern...


2009-09-29
 15:18:59

Önskeshoppat...

I brist på pengar så har jag nu önskeshoppat lite på H&M´s hamsida... Så om det är någon som känner att de har lite pengar över (ca 1800kr) så är detta vad jag önskar mig:


Jacka i strl 42.        Blus i strl 40 (38 är slut).       Cardigan i strl M.        Scarf i onesize.

Zipcardigan i strl M.             Byxa i strl M.             Linne i strl L.           Skor i strl 39.

Skulle inte bli ett dugg ledsen om detta kom på posten framöver, betalat och klart! =)

2009-09-28
 21:29:41

Bus och skratt...

Nu är man hemma igen efter att ha varit barnvakt för mina småbröder! Fulla av energi och bus är de allt! Fattar inte vart dom får den ifrån... Hemlig källa någonstans antar jag... Skulle gärna göra ett besök vid den källan någon gång ibland! =)

Lyckades få busfröna till att städa rummet (med en glass som muta men ändå!) och när det väl var klart så busade Stefan järnet med barnen medans jag plockade iordning på alla de leksaker som inte låg i rummet, diskade av lite och plockade lite för pappa och Åsa.

Lite bus bilder från kvällen! Enjoy!



2009-09-28
 17:33:31

Off to Barlingbo!

Ja just det, igen! Favorit i repris you know! =) Ska vara barnvakt för mina bröder ett par timmar ikväll medans pappa och Åsa åker på föräldramöte... För båda samtidigt! Hur smidigt är det egentligen!?
Får se om jag orkar skriva nått om det senare ikväll, annars får det vänta tills imorrn...

BTW!!!

Någon av katterna (misstänker Miranda) har halshuggit min tjocka bikinitant!!! Snyft! Som tur är så gick det att laga!



Så nu hänger hon där på krukan å är så tjock å fin så igen! =)

2009-09-28
 16:08:51

Jag har fått en bäbis!

Ja det är alldeles sant! Jag ljuger inte!!!
En liten orkidébäbis! =D


Ser ni den???


Nu då? ;)

2009-09-28
 15:03:22

Favvo lacket just nu!



Depend nr 122.
Chockrosa med lite pärlemo i. Så läckert!

Mee lööööv! =D

2009-09-27
 21:30:09

Kantareller!

Idag har vi varit i skogen tillsammans med mamma och Åke för att plocka svamp. Och svamp vart det! Jag hittade ca 7 liter själv! Stefan gick å tittade på naturen och överlät svampplockandet till mig... Efter ett tag vart han less och tog en promenad genom skogen tillbaka hem till mamma medans vi andra fortsatte vår jakt på kantareller! =)




När vi sen kom hem så hjälpte jag Anna-Karin med lite make up inför hennes dejt! Som har gått jättebra! =) Tyvärr kom jag inte ihåg att ta någon bild på henne men fin som tusan vart hon iaf! =)
Sen var det bara att börja rensa svamp... Imorrn är det till å förvälla alla kantareller och frysa in...

Fick upp lampan och krukorna i husvagnen idag men bild på det kommer senare i veckan!

2009-09-26
 23:44:33

MÄTT...

Jäklar vad magen är mätt efter en trevlig kväll hos pappa! Magen är full av superbt grillad fläskfilé, klyftpotatis, beanaisesås, sallad och marängswiss... Mums! =) Utöver det så finns det en del starka drycker som sköljde ner det hela! =)

Bokade upp oss på en del roliga grejer framöver! =D Så som barnvaktskvällar, pubafton, spökfest, tjejkväll, osv... Ska bli riktigt kul!

Var på posten tidigare idag å hämtade ut mitt paket från Jotex. Där i fanns lampan som jag väntat på till husvagnen! Såååå fin! Kanske att jag åker ut å monterar upp den imorrn! Bilder kommer då isf! =)

Var även förbi växthuset å köpte som planerat en ny blomma till sovrummet och blommor till pappa. Men med till kassan följde 2 st krukor till plastblommorna i husvagnen... =D Tokbilliga var dom så det känns okej trots dålig ekonomi! Förhoppningsvis kommer det bild även på dessa imorrn! =)


Sovrumsfönstret
Lite udda i storlekarna men så jämt det gick att få när jag bara skulle "komplimera" med en ny... =) Gissa vilken som är den nya!? Den "korta & tjocka" eller den "långa & smala"...?

2009-09-26
 17:18:41

Off to Barlingbo!

Nu drar vi iväg ut på landet för att fira pappa som fyllt år i veckan! =) Lite middag med glada människor och gott i glasen! =)

Kvällens look blir väldigt vanlig å enkel...

2009-09-26
 16:34:02

Gratis make up! =)

Gå in å registrera er å samla poäng och få gratis make up! =)



2009-09-26
 14:46:15

Klädproblem...

Varför kan det aldrig vara enkelt att bestämma vad jag ska ha på mig när jag ska bort för? Funderar på om jag ska ha min nya vita blus eller en av topparna jag fått av Görel...
Gah! Jag vet inte...

Jag får varken sitta vid datorn eller skriva sms av min kisse... Bildbevis nedan!

 

2009-09-26
 09:54:25

Godmorgon världen!

Börjar dagen med att bli förbannad på katterna... Speciellt Miranda då hon tycker att det är godis dags! Ebba är inte sen med att hänga på så till slut så far båda katterna omkring i sovrummet å jamar, klöser, pillrar på ljudliga grejer och är allmänt jobbiga... Miranda hoppar dessutom upp i sängen å trampar, nafsar och bufflar på mig... Slutar med att jag går på toa och på vägen tillbaka till sängen får de lite godis! När de väl fått sitt jäkla godis så är de som små små änglar. Hörs inte över huvudtaget! Dom brukar kunna få för sig att det är godis dags mitt i nätterna oxå men icke då pluppar jag helt enkelt i öronpropparna och ignorerar dom totalt, för börjar jag väl ge dom godis på nätterna så är det kört sen!!!

 Tänkte göra ett litet besök på växthuset idag! Dels för att jag behöver nya blommor till sovrummet, ja iaf en då en ena gett upp efter faktiskt många år i mitt fönster... Får se om det finns en likadan annars får det bli 2 nya... Och sen behöver jag dit för att köpa en bukett till min pappa oxå... Han fyllde år i torsdag så vi ska dit på middag idag! Ska bli riktigt najs men jag vet dock inte hur vi ska ta oss dit och hem ännu... Det är dagens stora bekymmer!!! 

Senare idag ska vi alltså till pappa... Han bor med sin familj i Barlingbo... Härliga underbara Barlingbo! Där är jag född och uppvuxen. Får alltid en känsla av att komma hem när jag kör in i socknen! Även om det absolut inte är hem för mig längre! Flyttade därifrån för... Hmm... 11 år sedan! Shit vad tiden går!!!
 
Pappa har iaf med sin fru Åsa 2 söner som heter Arvid och Erik, mina busfrön! Passar på att kalla dom mina busfrön för det är nog banne mig slut med det snart... Dom börjar bli stora! Känner mig inte alls gammal när jag tänker på att den ene är 10 och den andre 6 år nej! Dom kommer såklart alltid vara mina små skitungar men wtf den ena är ju snart tonåring! =D


Åh nu kom jag på en sak till som jag ska göra idag!!! =) Jag ska hämta ut ett paket på posten!!! =) Ett paket med min nya lampa till husvagnen! =) Jippie, det kommer bli så fint! Sen ska vi bara fixa elen så den kan få lysa oxå! Kanske att man kan be mammas gubbe Åke lite snällt om hjälp imorrn! =D 

Imorrn ska jag hjälpa en kompis med lite hår, naglar och make up inför en dejt! =D Ska bli kul!

Känns lite som om min helg är ganska planerad... =) Tror det kommer att bli en bra helg! Den fick en bra start igår med tacos å öl med älsklingen iaf! =D 
2009-09-25
 21:30:31

SKÅL!!!

2009-09-25
 18:17:35

Dagens make!

Trivs riktigt bra i denna make! Diskret men glittrig!
 



(Gillar glittriga färger. Det visste du inte va?!)

2009-09-25
 16:40:42

Heeeeeelg! =)

Japp japp nu är det helg och jag sitter hemma i lugnet! =)
Var införbi stan direkt efter jobbet för att balansera mina framdäck på skrutt-i-bang-bang-bilen... Det skulle ta 40-45 minuter så jag drog en snabbvända på stan.

Dagens fynd vart:


Vit blus på rea by Lindex


Turkost nagellack by H&M


Lila glittrig eyeliner by H&M


Mascara by MaxFactor

Blusen kan jag inte riktigt bestämma mig om den kanske är lite för kort i armarna så vi får se om den får stanna kvar i min klädkammare... Provade nyligen på en likande på H&M så det kanske blir den istället om jag nu bestämmer mig för att lämna igen denna...
Will see... =)

Bilen vart iaf 100kr billigare än väntat tack vare att jag var så väldigt trevlig, glad, skojjig och en frisk fläkt för killarna på bilverkstaden! =) Ibland ska man väl kunna dra nytta av sin personlighet?!? Inte för att det var vad jag tänkte eftersom jag helt enkelt bara var mitt vanliga tokiga jag! =D

2009-09-25
 13:14:58

Jobb, jobb och åter jobb...

Det är vad mitt huvud är mest fyllt av just nu... Men då inte så mycket det jobb jag redan har då det mesta går på ren rutin numera... Det är det fakum att jag behöver hitta ett nytt jobb som snurrar i skallen på mig! Skickade iväg ansökan nr 2 just precis och hoppas att komma på flera ställen att söka till... Har tänkt att bara skicka ut ansökningar lite känsla... Att vänta på att nått företag lyser ut en tjänst har jag inte ro i kroppen till, skickar ut och hoppas på det bästa!!! Håll tummarna!!! =)

2009-09-24
 08:47:14

Buhu...

Var vid gynekologen igår pga av att jag får springa å kissa mycket just nu... Hade samma bekymmer för nån månad sen å då fick jag käka kortison i 3 veckor och f a n så måste jag gå 3 veckor till på skiten nu... =(
Och som om inte det vore nog så var jag tvungen att byta spiralen till en större... Ajajaj...
Tycker allt lite synd om mig själv idag...

2009-09-23
 20:12:24

Bara att vänta å se...

Skickade iväg ansökan imorse angående det där jobbet jag skrev om igår. Fick väldigt snabbt tillbaka ett svar som sa att de läser kontinuerligt igenom alla ansökningar och kommer att kalla de kandidater som är intressanta för intervju inom de närmsta två veckorna så nu är det bara att vänta... Å jag som hatar att vänta!!!


Pusslar lite medans jag väntar...

2009-09-23
 12:43:17

=(

Känner mig ledsen ända in i själen idag...

2009-09-23
 08:17:56

Förkyld...

Misstänker att jag blivit förkyld... Känner mig lite rosslig, nyser och snörvlar...
En aningens jobbigt när nysningarna kommer plötsligt och man jobbar med att prata i telefon!
Tur att man har "mute" knapp! =)
Kan hoppas att det ger sig snabbt iaf!!!

2009-09-22
 20:21:52

Mitt älskade Visby! =)







2009-09-22
 20:07:12

Söker nytt jobb...

Som många kanske har hört eller läst så kommer Norrköpings Tidningar att ta en jävla massa jobb från Gotlands Media... Bland annat mitt... =(

Vill verkligen inte söka nått nytt jobb då jag älskar det jag har! Men tyvärr har jag inte mycket till val...
Hittade idag ett jobb jag ska söka, om dom nu klarar sig med en 75%:are... =S Will see, hoppas iaf att jag får komma på intervju!
Håll tummarna!

2009-09-11
 17:58:55

Hmm...

Då hade även jag skaffat en blogg... Inte för att jag vet vad jag ska ha den till då jag misstänker att det inte är mycket för mig... Får väl ge det ett försök iaf... =)

Detta är iaf jag och min lilla "familj"! =D


Lilla moi


Min Stefan


Miranda


Ebba