2010-04-30
 15:21:12

FB status just nu...

Mia Törnlöf Mia Törnlöf Jävla allergi! Idag har jag varit sovtrött hela dagen, nästäppan sitter som gjuten, blir andfådd av att bara lyfta arslet från stolen och medicinen är sviiiiindyr!!! Trött på att vara ett "måndagsexemplar"... =(

2010-04-29
 11:21:31

Jag är missbrukare...

Mitt namn är Mia och jag är missbrukare…

Av nässpray! Inte bra jag vet men pga allergi blir jag suuuuuper täppt i näsan så vad har jag för val? Jag har äntligen fått tummen ur arslet och ringt till läkaren iaf! Ska dit imorrn och få ett litet putt med långtidsverkande allergimedicin! =)

Läste precis på Apotekets hemsida att om man använder vanligt nässpray för länge så kan man få en nästäppa som är svår att bli av med… Oooops! Jag är inne på min tredje flaska nu… Inte bra, inte bra!

Tur att jag fick tid till läkaren imorgon så jag kanske kan få någon ordning på detta inom en snar framtid!!!

2010-04-26
 21:49:03

Wax on, wax off...

Varför betala svindyrt för att gå till salong å plocka ögonbrynen när man kan få samma resultat hemma (om inte bättre) med hjälp av en burk vax?

Galet ful bild med va fan...

2010-04-23
 19:52:17

Gått i däck...

Pga stress, ovisshet, osämja med en kollega och dålig ledning på jobbet så mår jag inge vidare... Därav glest mellan inläggen här i bloggen... Men jag lovar att så fort jag orkar och har nått att skriva om så kommer det ramla in lite mer igen! Nu ska jag knäppa en öl till och jobba på att bara vara! =)
Who knows, kankse ramlar det in lite under helgen nu när jag är ledig! =D

2010-04-19
 21:27:01

Blomrabatt! =)

Jag vill så gärna ha en trädgård med massa rabatter... Men allt jag har är en liten balkong... Visserligen är den ganska stor men jag är sjuuuukt trött på alla små pyttsar med blommor som jag inte får ordning på... Vill ha en rabatt! Så nu har jag kommit på världens bästa idé! =) Jag ska försöka få tag på ett gammalt badkar som jag kan ha som rabatt på balkongen! =) Vill ha tag på ett riktigt gammalt rundat badkar på ben...
Liknande detta fast äldre:

Fast som sagt mycket äldre...

Antingen blir det ett badkar eller annars måste jag bygga någon slags blomlåda modell större... Och jag skippar ju gärna jobbet med att bygga, dessutom tror jag absolut att ett badkar blir billigare än ett litet bygge...

Här är någon annan människa som haft samma ide som jag! =)

Eller varför inte en blomkruka på badrummet i form av ett badkar?!

2010-04-16
 22:34:56

1 vecka!

Nu har jag räknat steg i en vecka! Den senaste veckan har jag gått hela 6,1 mil!!! Helt sjukt mycket! Å det bara här i stan! Jag är riktigt stolt över mig själv! Ser fram emot när man orkar gå ännu mera! =)

2010-04-15
 22:21:43

Lila med rosa ränder!

När jag var ute å gick förut så gick jag förbi Linds å köpte mig en Klematis! =) Har velat ha en länge men det har aldrig blivit av att köpa en... Men nu så står skönheten där ute på balkongen och väntar på att jag ska köpa jord å plantera den!


Så här coola blommor ska det bli på den! =)

2010-04-15
 18:44:53

En försmak av sommaren!

Höll på att fixa lite på balkongen strax innan det var dags att äta... Tyckte att det var väldigt skönt där ute så första middagen utomhus vart ett faktum!

Haha, diggar Stefans min! =)

2010-04-15
 09:41:25

Lång och smal...

Rent önsketänkande!

2010-04-14
 22:10:24

Njuter!

Det är nått jag verkligen gör nu när solen, värmen och våren äntligen är här!

Jag njuter! =)

2010-04-14
 21:21:43

Nu är det banne mig vår!

Under mina promenader de senaste dagarna har jag samlat lite vårtecken... Dock har jag fotat med min mobilkamera som inte är den bästa så ha lite överseende! =)




Dock är det inte alla som fattat att det faktiskt är vår!

Apdålig bild, jag vet! Men jag står på aslångt avstånd och zoomar in till max! Låt mig förklara vad som sker... Idag när jag var ute och gick i gassande solsken kommer 2 små grabbar med sina PULKOR och knatar upp för backen å åker ner... Gång på gång på gång! Visst det gick att åka med det gick fasen inte fort! Nää bort med pulkorna och fram med typ inlines å njut av våren istället!!!

Jag hyllar våren!

2010-04-14
 14:56:29

Sött gammalt pensionärspar!

Här är våra pensionärer, Ingvar och Gertrud! Så söta tillsammans så!

Ingvar ♥ Gertrud

2010-04-13
 21:45:09

Ont i fötterna!

Har varit ute å gått riktigt mycket idag! Tog en omväg hem till Ewa, drog med henne på en låångis, traskade till affären för lite handel och sen hem! Väl hemma åt jag lite mat kollade lite tv och kastade mig ut igen... Är kattvakt denna vecka så jag var tvungen att gå å mata dom små liven! Vart en liten extra sväng! Kom upp i hela 17674 steg idag! Jag har gått så jag har ont i fötterna men jisses vad jag känner mig stolt över mig själv!!!
Här är bildbevis!

2010-04-11
 22:31:05

Promenerat till Barlingbo! =)

Inte på riktigt men det är så långt jag gått på 4 dagar! Och så klarade jag mitt stegmål för veckan! =) Har satt att jag ska klara 28000 steg/vecka och det klarade jag denna vecka, trots att jag började i torsdags! =) Kom upp i 30964 steg - det vill säga 18.5 km! Känns bra! Men jag tror jag får höja stegmålet nästa vecka, för om jag klarar veckostegmålet på 4 dagar känns det som om det är lite lågt! Får fundera på det!

2010-04-11
 09:33:14

Stefan och hans bil!

Jag och Stefan var å kollade på en bil igår morse... Efter en liten provtur bestämde sig Stefan för att köpa den... Han är nu ägare till en blå Opel Kadett av -84 årsmodell... Dock är det en automat vilket jag inte tycker var så bra men det är hans beslut! =) Den är tantkörd och i bra skick! Besiktigad utan anmärkningar de senaste åren! =) Så nu är han med bil!
Detta är Stefan och Ingvar!

Hans bil får heta Ingvar eftersom det var namnsdagen igår! =) Min bil heter Gertrud men inte pga någon namnsdag utan för att det helt enkelt står så i dörren! =) Haha, jag tycker att det vart en ganska bra namnkombo!
Ingvar ♥ Gertrud

2010-04-10
 16:06:38

Shopaholic... Ehm, jag?

Kanske lite... =) Men jag älskar att shoppa och dessutom behöver jag lite nytt till våren och sommaren... Usch vad jag letar ursäkter för att shoppa! Men jaja, lite måste man få unna sig! =)

Två klänningar som jag beställde från H&M för typ evigheter sedan! =) Svårt att se den långa klänningens härliga färger, därav en närbild oxå! =)

Detta var vad jag köpte idag... Plus Malins present! =)

2010-04-10
 15:46:35

Grattis i efterskott Malin!

Världens underbaraste Malin fyllde år igår! =) Ska fira henne imorgon men tänkte ge henne lite att vara nyfiken på... =)
Här är ditt paket gumman!

Det är gansks stort och jäääävligt tungt! Det väger hela 8kg!!!
Hihi...

Grattis min underbara älskade vän!

2010-04-10
 10:09:28

Räknar steg...

Beställde en liten stegräknare från stegraknare.se förra helgen... I onsdags kom den! =) Började räkna i torsdags och kom då upp i hela 13160 steg! Kändes riktigt bra kan jag säga! =) Men igår hade jag en riktigt stressig dag på jobbet och var trött som satan så jag orkade inte röra på mig så det vart bara 4861 steg... Men nu är jag igång och ska banne mig försöka ta mig upp över iaf 7000 steg om dagen, helst 10000 steg! =D

2010-04-09
 21:09:45

"The" application!

Skickade in en ansökan i veckan... Det var den viktigaste ansökan jag någonsin skickat in tror jag... Iaf den som ger mig störst chans på att få jobbet!!! =) Det var nämligen en ansökan på den tjänsten som jag redan har, iaf för tillfället! Hoppas så innerligt att jag ska få tjänsten! Vill verkligen ha den!
Håller tummarna så hårt så dom nästan går av!!!

2010-04-09
 19:31:14

Tjoho!!!

Stefan har äntligen klarat sitt körkort! =)
Han klarade båda provena imorse och kom till mig på jobbet lagom till lunch å stal min bil...
=( Men jag vart iaf bjuden på en kanongod lunch på Chili! Efter vi ätit åkte vi till Lås & Nyckeltjänst för att kopiera min bilnyckel... Så jag slipper bli av med min så fort han ska låna bilen! =) Dock MÅSTE han köpa sig en egen bil, det funkar inte riktigt med bara en när han jobbar i Slite och jag i stan! Med bara en bil så skulle resultatet bli att jag typ ALLTID skulle vara utan bil...


Nu ska han bara ha tag på en bil... Någon som har en till salu för ca 5000kr eller så???

STORT grattis till dig min älskling!!!

2010-04-04
 16:52:45

Sommarpjucks!

Har varit i Barlingbo idag och fått på sommarpjucksen på bilen! =) Fy fan vad skönt det var!

Titta! Både jag å bilen sommardojjorna på! =)

Passade även på att tvätta av min lilla skrutt-i-bang-bang! Så nu glänser den faktiskt igen!

Att få sommardojjorna och en liten dusch är väl den minsta jag kan göra för min lilla trotjänare!!! Speciellt efter denna helgen då hon fått jobba väldigt hårt! =D

2010-04-04
 12:38:10

En påsk firad i bilen!

Hittills har hela helgen varit ganska konstig kan jag tycka... Långfredagen spenderade jag till största del i bilen... Ett jäkla farande! Igår var det nästan lika så... Långfredagskvällen var vi vid pappa och Åsa... Vi grillade, pratade massa strunt och drack gott! Mycket trevligt!

Påskafton skulle Stefan återigen jobba... Då var det dags för dop men eftersom pappa och Åsa skulle till Fårö så kunde Stefan åka med dom till Slite, skööönt! Då kunde jag ta det lite lugnt på morgonen och invänta på att bli körduglig... (Eftersom jag visste att jag inte skulle behöva köra Stefan så drack jag lite mer än vad jag skulle gjort om jag visste att jag var tvungen å köra tidigt dagen efter...) Men det var väldigt tråkigt att bara sitta rätt upp och ner i en ganska kall stuga å vänta så jag smsa Malin å kollade om dom var hemma! Jag hade sån tur att de var hemma så jag stack bort till dom! Där blev jag bjuden på lunch och vi pladdrade snabbt bort flera timmar! =) Begav mig hem vid 14 snåret... Väl hemma så hann jag knappt inför dörren så ringde Stefan! Det gick inga bussar som passade så då var det bara att knata ner till bilen igen och åka till Slite för att hämta honom! Hemvägen körde han!

Ca 45 min senare var vi hemma igen... Då var det bara och byta om å göra mig iordning i turbofart innan det var dags att återigen sätta mig i bilen för att hämta mamma och Paul... Vi käkade en god liten tallrik med sill, ägg och potatis till förrätt och pepparbiff med klyftpotatis, pepparsås och tomat/ruccolasallad till varmrätt... Kollade lite på körslaget, spelade kasta gris och åt godis! Mycket trevligt! =) Tyvärr vart det inga bilder tagna igår... =( Dumma jag!

Idag ska jag ut till pappa (återigen sitta i bilen!) för att byta till sommardäck på min lilla skrutt-i-bang-bang! =) Fan vad skönt att slippa vinterdäcken!!!
Senare idag är det tänkt att en gammal barndomskompis till mig ska komma å hälsa på! Måste smsa Maria å kolla när hon vill komma! =)

Se you later!

2010-04-02
 14:06:58

Låååååångfredagen...

Kan inte påstå hittills att denna dag känts särskillt lång... Trots gick jag upp 8! Tycker den swischar förbi i rasande fart! =/ Försöker greppa tag å hinna med!

Strax innan lunch körde jag ut gubben min först till Slite och sen Othem... Det är gudstjänst i eftermiddag, han har lite att pyssla med innan dess och inga bussar passade så vad gör man!? Då är det bara att brumma iväg då... =) När jag kom tillbaka till stan var det handel på Maxi som stod näst på listan! Förberdde mig på urplockade hyllor och låååååånga köer men icke! Allt jag skulle ha fanns det gott om och eftersom jag har självskanning så gick det riktigt fort! =D
Nu har jag precis duschat och sitter å funderar på vad man ska dra på sig för kläder... Sitter å myser i morgonrocken nu! =) Ska packa ihop sängkläder, dricka, lite kläder till Stefan och lite annat smått å gott som ska med till Barlingbo ikväll snart. Sen blir det å packa bilen och bege mig till Othem för att hämta gubben igen! För att han ska få övningsköra lite! =)
Ikväll blir det grillning och lite party hos pappa och Åsa! =)

Glad Påsk!

2010-04-01
 19:32:37

Påsk!

Fick påskägg av nya kundtjänstchefen i Norrköping idag på jobbet! Tyckte det var riktigt fint gjort! =)

2010-04-01
 18:08:16

Intervju i GA!

Igår vart jag intervjuad av Gotlands Allehanda om hur det är att bo i hyresrätt... Tyckte att både artikeln och bilderna vart riktigt bra! Dock hade jag återigen inte riktigt räknat med så stor bild och absolut inte att hamna på första sidan! =) Kul!

Två små rättelser dock!
Längtar inte efter eget hus just i Visby utan eget hus överhuvudtaget... Och det var ca 7 år sedan jag flyttade in i denna lgh, inte sen jag flyttade från föräldrahemmet i Barlingbo! Lite fel men annars riktigt bra! =)

Länk till artikeln här!

2010-04-01
 17:24:32

Har bott in mig lite nu...

Igår gick flyttlasset på jobbet... Några meter... =) Trivs ypperligt på min nya plats och har börjat bo in mig lite... Vissa saker känner jag redan att jag saknar med min gamla plats men jag ska rumstrera om lite till nästa vecka i hopp om att få det ännu bättre! =D
Här håller jag till nu:

Här höll jag till förut: