2011-04-30
 12:12:44

Jag köpte visst en ny cykel!


Jag har lääänge velat ha en ny cykel så idag slog jag till! :) Hon är alldeles underbar! Tokälskar henne!!!
♥ Välkommen hem Fionella! ♥

2011-04-28
 21:16:40

Nytt i garderoben!

Jag är lite av en shopaholic, jag vet! Jag älskar att shoppa!!!



Köpte en jeanskjol för lite sen men den var inte riktigt bra så jag lämnade tillbaka den men nu har jag köpt en ny som är perfekt! :) Å så har jag blivit galen i vitt, jag som alltid avskytt vitt innan!

2011-04-23
 08:23:14

Årets första campingtur är gjord!

bild059 (MMS)

För första gången någonsin har jag kört med husvagn! Det gick riktigt bra! Vi har sovit första natten i Bulan och jag har på känn att det kommer bli många fler! I år ska vi nämligen besikta med gasol för att kunna bli storcampare i sommar! Jag älskar campinglivet! Enda problemet just nu är egentligen rullgardinerna, dom är typ vita och trasiga! Håller inte ljusen ute särskillt bra... Därav vaknade jag kl 6 imorse och kunde inte somna om... Funderar på att testa att byta ut "tyget" på dom mot svart textilvaxduk, budgetvarianten på att skaffa nya! Ja vi får väl se om det går... Just precis nu har jag en jättelust att städa och pimpa lilla Bulan! Kanske att man skulle dra med den till mams i eftermiddag ändå?

2011-04-19
 20:38:40

Nu är det ÄNTLIGEN ordning och reda igen!



Borde verkligen storrensa men jag har så svårt att göra mig av med mina kläder, använder faktiskt i stort sett allt! Meeeen jag har faktiskt, tro det eller ej, rensat bort nästan en hel IKEA kasse full med kläder nu ikväll!

2011-04-19
 19:15:02

Hjälpreda!

Det är attans så tråkigt att vika kläder! Tur att man har en hjälpreda! ;)

2011-04-17
 18:34:09

En vårpromenad och lite fix på balkongen! :)

Efter att ha putsat fönster och fixat lite här hemma så toga jag och Stefan en vårmysig promenad och så fikade vi hos Carina! En mycket trevlig eftermiddag! :)



Väl hemma igen så gjorde jag en boll av min murgröna...

Kolla vad min Löjtnantshjärta har skjutit iväg bara på en vecka!
Förra lördagen:
 
Idag:

Sen har en finfin orkidé slagit ut!

2011-04-17
 11:41:05

Putsat fönster!

Idag har jag otroligt nog varit duktig å putsat fönster! Jag hatar verkligen att putsa fönster men ibland är det nödvändigt!

Solen hann runt hörnet lite väl snabbt så det vart liiiite flammigt på ett par ställen på vardagsrumsfönstrarna men det ger jag blanka fan i! Det är trots allt bättre än innan! :) Köksfönstret hann jag tyvärr inte med alls innan solen kom gassande dit! Så det får vänta till en annan dag!
Vid två tillfällen höll jag på å typ dö av skräck! Vart ju attakerad av 2 spindlar! Åh vad jag hatar dom små avskyvärda krypen! Usch!!!

Nu ska jag nog göra ett litet ryck i klädkammaren tror jag! :)

2011-04-16
 16:11:34

Städning av balkongen!

Jag gav mig in på att städa av golvet på balkongen... Jisses vad tungt!
Mattan var ingrodd med katthår, skräp och hundhår å granris från grannen uppöver...
Såg förjävligt ut!

Men efter ett par vändor med dammsugaren och efter att jag borstat mattan med rotborsten så ser den ganska hyffsad ut igen! :)

Dock så är det visst dags att byta ut den nu... Den håller på å faller isär! :(

2011-04-16
 15:34:33

Började inte så bra!

Dagen började verkligen inte bra för min del... Vaknade med världens mensvärk och feber! :( Gick upp typ halv tio, vid tio gick jag å la mig igen med en Ipren i magen... Sov som en stock fram till halv ett! Vaknade genomblöt men mådde ganska bra! Klev då upp, tog en Ipren till och konstanterade att det var dags att göra lite nytta! Så sen dess har jag hållit på å städat, tvättat och fixat! :)

Kvällen skulle egentligen spenderas tillsammas med Malin, Kenta och lilla Engla men lilltjejen är sjuk så vår lilla fest fick bli uppskjuten! Istället så kommer Eva hit på lite middag ikväll! Planen är att äta lite gott och spela lite spel! :) Kommer alldeles säkert bli jättetrevligt! Är så glad att jag ännu har så bra kontakt med Eva trots att det är flera år sedan det tog slut mellan mig och Martin! Å så är jag otroligt glad över att hon och Stefan kommer så bra överrens! :)

2011-04-16
 13:55:38

Hon kommer hem i påsk!

Min underbara Kakan kommer hem i påsk! :) Såååå glad! Ska få träffa min lilla påskkykling! :)

2011-04-16
 13:50:10

Nytt i garderoben!

Har ganska länge velat ha en ny jeanskjol, en enkel rak sak! Och så såg jag en klänning/tunika på BikBok för typ en vecka sen som jag inte kunde glömma... Så igår efter jobbet åkte jag in till stan, hittade en kjol på H&M! Och på BikBok provade jag för första gången klänningen/tunikan, som satt perfekt! Så jag köpte båda! :D


2011-04-11
 16:20:29

Titta det gror! :)


Det är inte bara i lilla väsxthuset det gror, det händer grejer på balkongen oxå! :)


Våren är häääääär!!! ♥

2011-04-11
 15:25:08

Daimstrut Pear Dream

Borde egentligen inte äta massa goda glassar av flera anledningar men just denna glass borde jag ha hållit mig borta ifrån eftersom den är gjord på grädde!
Grädde och min mage är ingen bra kombination... :(
Men eftersom jag är en riktig sucker för att prova nyheter så det fick förlja med 2 glassar hem från affären, en till mig och en till min Stefan! :)

Svårt att avgöra om denna var godare än orginalet men jag måste säga att den var riktigt god! :)

2011-04-10
 14:41:44

Vårtecken på promenaden!

Såg massor med blåsippor och en ensam liten vitsippa!
Nu är det vår! ♥

2011-04-09
 21:21:58

Kvällens middag...

...vart verkligen en hit! OMG, så gott det vart!

Kastade ner köttet i en stekpåse med timjan, lök, vitlök, chili, lime och vitt vin! Lät det dra sig i kylen en timme eller två innan jag skickade in det i ugnen. När köttet var klart hällde jag all spad i en kastrull, spädde ut med lite mer vin och oxfond. Detta jox fick koka ihop en stund innan jag silade av det! När spaden var silad hällde jag i en burk kokosmjölk och redde av såsen. Köttet skivade jag upp, la i en form och hällde över såsen!
Till det serverade jag hemgjorda timjanpotatisklyftor och vitt vin. Mums! :)

(Psst! Jag glömde grönsaker... Men det är en hemlis så berätta inte det för någon så är du gullig! Hehe... )

2011-04-09
 20:17:14

Titta dom lever!



Länge har dom sett trötta å tråkiga ut men nu händer det grejer! :)

2011-04-09
 19:50:51

Xide!

Det har kommit 2 nya Xide smaker på Systemet!
Var tvungen att testa och dom båda får betyget: Mycket goda!!! 
 
Urban är smaksatt med svartavinbär och nässlor.
Jungle är smaksatt med passionsfrukt och habanero (chili).
Mums!

2011-04-09
 15:04:34

Live musik på Hedberg's bok och musikkafé!

bild029 (MMS)

Mycket mysigt men KALLT!!!

2011-04-08
 14:42:01

Odlar! :)

Idag stack jag till Linds efter jobbet och köpte ett liiiitet växthus och massa frön! :)


Men alla fröer fick inte plats så jag tillverkade ett ännu mindre växthus av en gammal muffinformsask! :)


I dessa små växthus har jag satt:
Chili, paprika, tomat, basilika, timjan, rosmarin, oregano och dragon.
Ska bli spännande att se det gro och växa!

2011-04-05
 20:24:33

Odla!

Jag fick en enorm lust att odla förut! Odla ätbart! Örter, purjolök, chili, rädisor, morötter, potatis, bönor, tomater, osv... Fast det är klart, jag längtar efter att få börja pyssla om mina blomster på balkongen oxå!
Började fundera lite på om jag kanske ska kolla upp om jag skulle kunna få tillgång till nån av de små kolonilotterna här i området, tåls att funderas på! Men en sak som jag ska åka å kolla på imorgon efter jobbet är ett minidrivhus! Alltså inte dom där fula i grön plast utan dom där fiiiiiina som nästan ser ut som ett litet hus! Jag vet att både ICA Maxi och Linds har sånna hemma men jag har inte kollat priset på dom! Så det ska jag göra imorgon! :)

2011-04-03
 10:46:38

Finaste Eva och Julia på besök! Och så fyllde jag år!

Min fina vän Eva och hennes dotter Julia kom på en liten blixtvisit! Hur underbart som helst! Som jag saknat dom! Vi hade inte setts på nästan ett år, på tok för länge! Vi fyllde dagarna med mycket prat, mys och promenader genom stan! Önskar innerligt att dom kunde stannat lite längre men det gick tyvärr inte... :( Istället hoppas jag nu på att det inte dröjer lika jäkla länge till nästa gång vi ses! Vi pratade om att dom alla 3 kanske kunde komma hit i sommar! Åh vad det hade varit underbart! :D Jag hoppas innerligt!




Saknar er! ♥

2011-04-01
 11:50:27

Nästan kändis! ;)

Sväng in på bloggen nedan å kolla vad tufft!
http://hakanostlundh.wordpress.com/

Nästan kändis ju! ;)