2011-11-30
 16:15:31

Adventspyssel och juliga fönster!

Haft dålig inspiration till adventsljusstakarna så därför är dom inte gjorda förrens nu...
Gick omkring på Linds i säkert en timme igår och försökte hitta inspiration men det gick så där. Köpte lite smått och gott, bl.a fatet till den första ljusstaken nedan, men inspirationen lyste med sin frånvaro trots massa fint att titta på! Men idag åkte jag till skogen för att plocka mossa och där fann jag helt plötsligt massa inspiration! Plockade gråmossa, lingonris och gröna mosskuddar som växte på hällarna! Använde för förmodligen första året någonsin ingen gråmossa!
Det syns lite dåligt på bild men jag har använt mig av de gröna så mosskuddarna till två av ljusstakarna, dom kuperar ett litet "landskap" och i kuddarna växer det lite små växter lite här och där! Jättefint och heltklart nått jag vill ha varje år men det krävs att det är barmark ganska länge!
Jag ska inte ha alla ljusstakarna själv, den med värmeljus ska få flytta till fikabordet på jobbet! :)



Julgardinerna kom upp i helgen men kompletterade köksfönstret med en svart längd förrgår! Nu är det bara alla tomtar och granen som saknas! :)

2011-11-27
 20:32:48

Julfest med Gotlands Media!

Startade med förfest hemma hos mig, där spelade vi fia med hutt! Jisses vad kul vi hade! :D


Sen bar det av till Tott hotel!





En riktigt rolig kväll med trevliga kollegor, god mat & dryck, trolleri och underhållning!

2011-11-27
 20:12:32

Klänningen från igår!

2011-11-26
 15:47:35

Kvällens look!


2011-11-22
 19:51:16

Gymmet...

På något konstigt vänster så ägnar jag en hel del tid på gymmet nu... Är inne på min tredje träningsvecka! Första veckan vart det 4 pass, andra veckan 3 pass och idag körde jag mitt andra pass denna vecka men det är bara tisdag så jag lär nog hinna med minst 2 pass till...
Jag kan inte påstå att jag tycker att det är kul och jag har inte sett några resultat på vikten än men jag känner mig i bättre form när jag tränar! Jag cyklar 10-20 min varje pass och på första passet så var jag tvungen att pausa efter varje kilometer men nu cyklar jag ganska lätt 5 kilometer utan att pausa! :)
Idag sprang jag till och med!!!
Heja heja!

Om jag ändå måste gå på gym så hade det inte gjort mig ett dugg om det såg ut så här!!! :D

2011-11-18
 12:42:09

Oh la la...


OMG, så här smal trodde jag inte att jag kunde se ut... Underbara korsett!
Fick på bara några sekunder platt mage, supersmal midja, BIG boobs och en supersnygg hållning! Trots att den var rejält åtspänd så kunde jag röra mig, andas och sitta utan problem! Frågan är bara hur bra det hade gått att äta och dricka!? Då hade jag nog inte kunnat ha den så åtdragen!
Men se hur smal jag är!!! :) Hahaha...

Vill ha!!!

2011-11-11
 16:07:42

Rosa, rosa/svart eller rosa med paljetter?!


Vilken tycker du är snyggast!? :)