2010-02-28
 21:43:41

Vart tog kvällen vägen?!

Jag hade planerat att gå ut å gå en timme och sen duscha ikväll men helt plötsligt är det strax dags att krypa i säng... Vart tog kvällen vägen?! Tiden rinner verkligen iväg snabbt när man håller på å småfixar å donar i hemmet... Får ta nya tag imorrn efter jobbet när det promenaden men duschen får nog snällt hinnas med innan jobbet... Håret mitt står åt alla håll å kanter så det måste fixas innan jobbet!!! =)

2010-02-28
 17:33:19

Nionde helgen 2010 avklarad...

Jaha ja, nu kan man bocka av en helg till i allmenackan...
I fredags var det after work i Barlingbo! Mycket trevligt! Kommer kanske ett inlägg senare i veckan med lite bilder... Det var go mat, trevligt sällskap och gott att dricka! Pappa, Åsa, Danne och Mia hade fixat en buffe med massa gott t ex pastasallad, grekisksallad, ost/skinkpaj, kycklingspett, goa såser och bröd! Mums!
Fick med mig 2 lådor Wisby Pils hem! Pappa är snäll han! =D

Lite trist var att när jag för en gångs skull planerat in nått annat så blev after worken med jobbet av såklart... Synd att man missa den men jag får väl hoppas på att det kan bli av nästa månad oxå, då är det ju min sista dessutom...

Solen har varit på besök oxå! Miranda passade på å sola lite!!! =)

Igår såg vi melodifestivalen här hemma i lugn och ro... Mys! Tyckte Anna Bergendahl och Pernilla var självklara till Globen men resten av Sverige höll visst inte med helt och hållet... Tycker sjukt synd om Pernilla som nu missar sin brors bröllop pga andra chansen... =(

Idag har vi varit å STORhandlat! Så nu har vi mat för mars månad! =) Känns otroligt skönt att ha frysen, kylen och skafferiet fullt av mat! Sen har vi städat och tvättat... Körde nyss Stefan till båten, han ska upp till skolan några dagar... Nu är man gräsänka igen... 
Innan han åkte så rensade han sin väska lite, där hittade han presentkort på 200kr på Wisby Strövet som han fick när han slutade på Donner... Men han ville inte ha dom så jag fick dom! =) Det tyckte jag var väldigt snällt! =D Dessutom fick jag en bonuscheck på 200kr från H&M i lådan ifredags... Så gissa vad jag ska göra i veckan...? Hihi...

Attans vad svårt det är å skriva när katten ligger på min arm... Haha... Hon är såååå söt! =) 
Har äntligen hämtat mitt shampoo och balsam som jag beställt! =) Jisses vilka flaskor! Haha... Lär inte behöva köpa nytt på resten av året eller så!

2010-02-26
 12:15:02

Idag är en bra dag! =)

Finns det något bättre än en fredag?! Jo visst gör det väl det men det är fruktansvärt skönt att det är fredag när man jobbat hela veckan... Och idag är det en riktigt trevlig fredag! Direkt efter jobbet ska jag till frisören å göra en ordentlig inpackning, sen ska jag iväg å hämta ut mitt paket från Bangerhead, sen får jag skynda hem å fixa i ordning mig för att sen dra med gubben till Barlingbo för att gå på after work tillsammans med pappa, Åsa och ett helt gäng från årets socken! =) Helst skulle jag vilja hinna med en snabb sväng på stan innan vi åker till Barlingbo oxå men nää det får vara tills en annan gång!



Fy fan vad kul vi ska ha! =)

2010-02-26
 09:42:05

Yeah!

Mitt paket från Bangerhead har kommit!!! =) Ska hämta ut det senare idag! =)

2010-02-25
 08:43:29

Mia testar TRESemmé shampoo och balsam

Fick hem gratisprov på TRESemmé Moisture för en tid sedan... Dessa prov hamnade på badkarskanten och vart helt bortglömda, tills igår! Har ju, som jag skrev igår, haft Syoss ett tag nu men trivdes inte alls med detta... Så igår när jag skulle duscha efter träningen fick jag syn på dessa små prover och tänkte att det kunde vara värt att testa! Och det var det!!! Jisses vilken skillnad!
Mitt hår vart mjukt, glasigt, återfuktat, lätt att hantera och frisset försvann... Ett shampoo och balsam jag kan rekomendera! Och med sitt låga pris och sin dryga formula är det verkligen ett kap!



Flaskorna kostar 89kr/st på Ica Maxi och innehåller 900ml... Billigt och bra!
TRESemmé får 4 av 5 M!

2010-02-24
 22:18:47

Mia testar Syoss shampoo och balsam

Köpte för ett tag sedan hem Syoss shampoo och balsam... Hade hört att det skulle vara så bra, precis som vid frisören sas det!

Men ICKE!!! Shit vilka dåliga produkter! Iaf för mitt hår! Mitt hår vart torrt, livlöst, matt, frissigt, såg mer slitet ut än någonsin och vart as svårt att styla! Inget för mig... Å jag testade ändå repair varianten...

No more Syoss for me! Tänker inte ens använda slut de flaskor jag köpte!

Flaskorna kostade 59kr/st på Ica Maxi och innehåller 500ml... Billigt men dåligt!
Syoss får 0 av 5 M!

Psst!
Har fått gratisprov på ett annat nytt shampoo och balsam som jag testat ikväll... Mer om denna nyhet imorrn!

2010-02-24
 21:51:23

Kvällens corepass...

Sicken besvikelse! Iaf i jämnförelse med förra veckans pass! Förra veckan var det ju ett as bra corepass som jag diggade men idag var det en annan instruktör... Dagens instruktör är i grund och botten en pilatestjej så det smög sig in väldigt många pilatesövningar! Vilket jag inte gillade! För att se det hela från den positiva sidan så vet jag nu att jag inte ska gå på pilates! Dock tänker jag fortsätta med core! Bokade in mig till nästa veckas pass på en gång!
Hur som helst så tränade jag så hårt jag kunde och träningsvärk lär jag definitivt få! Ajajaj... Efter passet kom jag på att jag faktiskt ska på massage imorrn, NICE!!! Ser mycket fram emot det! Känner att jag vart vääääääldigt stel i axlarna idag så det ska bli gott men lite Lise-knåd imorrn! =) Det gillar vi!

Nu ska jag försöka få håret så torrt jag kan å sen på huv'e i säng!

2010-02-24
 18:53:34

Träningskläder...

Jag har banne mig inga träningskläder... Har myskläder som jag snällt får träna i just nu men dom är inte sköna att träna i! Urk! Måste skaffa mig en nice tränings outfit!



Detta är lite önskningar! =) Haha, drömma går ju...

2010-02-24
 08:51:48

Träningsdag!

Idag är det onsdag igen... Det betyder att det är Core som gäller ikväll! Tycker att det var väldigt roligt förra veckan... Speciellt eftersom jag gick med två goa tjejer, Malin och Sara! =)
Måste försöka hitta något mer pass som jag kan tänka mig gå på... Träna två ggr/vecka känns som om det vore rätt lagom! Sen SKA jag se till att komma igång med att promenera oftare oxå!!! Vill gå ner några kilon till våren/sommaren! Så promenader är ett MÅSTE!!! Och en del mindre öl å godis kanske... =/
I miss the small body I once had... =(


(Den här övningen klarar jag INTE!!! Iaf inte ännu...)

2010-02-22
 18:31:59

Btw...

Jag ska till frissan på fredag å göra en ordentlig hårinpackning! =) Ser mycket fram emot det!!!

2010-02-22
 17:41:45

Matrix Curl.life!

Professionellt systems i fyra steg som låter dig forma håret samtidigt som du tillför skydd och ger hållbart resultat hela dagen. Formulan tillför förlorade ämnen och ger perfekta lockar utan friss.


Steg 1 - Shampoo
För alla typer av lockiga hår. Rengör skonsamt och förser håret med fukt.


Steg 2 - Balsam
För alla typer av lockiga hår. Återställer hårets porösa och skadade delar. Innehåller naturliga stärkelser.

Steg 3 - Styling
Här finns det 3 olika produkter att välja mellan...


Contouring milk
Fuktgivande. Ger defi nition, volym och glans. Motverkar frissighet. För fint, tunt till normalt hår.


Body shaping foam
Passar naturligt lockiga eller permanentade hår. Curl.life Body Shaping Foam ger volym, struktur och extra hållbarhet till lockigt hår. Lockarna blir mjuka och definerade och skyddas mot fuktighet och krus.


Spraygelé
Spraygelé för riktigt spänstiga lockar med suverän hållbarhet.

Steg 4 - Pigga upp trötta lockar


All-Day Reactivator
Återskapar de perfekta lockarna med stuns och glans. Konditionerar och håller lockarna fria från frizz. Kan användas efter schamponeringar och under dagen för att ge lockar nytt liv. Används i torrt hår!

2010-02-22
 17:26:13

Rent hår!


Har precis köpt shampoo och balsam för en förmögenhet på Bangerhead... Ooops! =) Jag använt dessa förut och de är såååå bra! Dyra men bra! Brukar köpa det hos frissan annars men hittade XXL flaskor på nätet... Dessa stora flaskor innehåller 1500 ml per flaska och kostar 349kr/st. Mililiterpriset blir då 23öre... Flaskorna vid frissan innehåller 250 ml per flaska och kostade 139kr/st när jag köpte där sist. Mililiterpriset var då 55öre... I och med mitt mega stora/dyra inköp så sparar jag 32öre per mililiter!!! Bra va!?! Dessutom så lär jag inte behöva fundera på att köpa varken shampoo eller balsam på typ resten av året!

Rekomenderar verkligen detta shampoo och balsam om man har lockigt hår!!! Super bra!!!

Kastar in ett inlägg med lite mer info om produkterna snart! =)


(Klicka på bannern för att komma till hemsidan!)

2010-02-22
 11:31:52

Jävla vinter!

Inte nog med att jag är trött på snöandet så förstör detta jäkla iskalla och torra väder mitt hår!!! Håret är super torrt och frissigt... =( Trots att jag klippte mig i lördags... Skulle vekligen behöva en ordentlih hårkur men jag vet inte vad man ska satsa på för nått...
Någon som har nått bra förslag?!? Gärna nått för lockigt hår!

2010-02-21
 16:46:49

I paljetter, finkappa och högklackat...

Kupéfläckten i min bil dog igår när vi skulle åka ut till Malin med familj i Barlingbo. Fick bli ett litet bilbyte hos mamma i Follingbo för jag såg inte ett skiiiiit!

Idag när jag åkte hemåt från Slite ringde jag pappa i hopp om att han skulle ha tid att hjälpa min med fläckten men icke... Han var hos sin syster i Östergarn. =( Tänkte först skita i min bil idag och fortsätta å låna mammas tills pappa skulle kunna ha tid å hjälpa mig men bestämde mig snabbt för att åka ut till mamma å kolla på skiten själv... Så i en tröja med MASSOR av paljetter, finkappa och högklackade stövlar knölade jag mig in i min bil, upp å ned vill jag meddela, och började skruva å ordna med fläckten... Efter en stund kom jag på vad som var felet! Kontakten glappar! Så med lite ståltråd som jag spände fast kontakten i rätt läge med fixade jag fläckten! =) Nu fungerar den alldeles utmärkt igen, nääääästan bättre än någonsin! Bara att hålla tummarna för att det håller! =) Det är banne mig inte alla som meckar bil i full partyutstyrsel! ;D

Säger bara en sak, FY FAN VAD JAG ÄR BRA! =)
Är riktigt impad av mig själv faktiskt...   
            


                                                                                               ↑ Här under handsfacket 
                                                                                       sitter fläckten...

(Det är inte min bil på bilden, dock en likadan...)

2010-02-21
 16:22:24

Melodifestival, klippning och gudstjänst...

Igår kväll köpte jag å Stefan med oss pizza och begav oss ut till kompisar i Barlingbo. På vägen dit fick vi lite bilbekymmer så det vart ett stopp på vägen, mer om bilen i ett eget inlägg... I Barlingbo käkade vi pizza, Malin klippte mig (bilder kommer senare!) och så kollade vi melodifestivalen! Hade det mycket trevligt! Så där lagom avspänt, soft och trevligt! Efter melodifestivalen kollade vi på "...och så kom Polly" innan det var dags att hoppa i säng. Imorse vaknade vi tidigt i ett snöigt Barlingbo, gjorde oss i ordning, hoppade in i bilen och så Stefan fick övningsköra till Othem.
Han jobbar där idag.
När vi kom på plats gick jag med in för att se hur hans arbetsplats såg ut, tanken var att jag bara skulle kolla runt lite för att sen åka hem innan gudstjänsten... MEN! Tanterna, farbröderna samt prästen Marita tyckte annat... Jag vart "tillsagd" att stanna å vara med på gudstjänsten, dom var så glada över att jag var med! Kände att jag inte annat kunde än att stanna! Så lite mot min vilja fick jag snällt sitta på lyssna på predikan... Enda roliga var att faktiskt få höra Stefan spela orgel... Det var kul! Efter gudstjänsten såg jag min chans att sticka innan Stefans andra gudstjänst i eftermiddag men återigen tyckte församlingen annorlunda... Jag skulle självklart komma med på fikat innan jag kunde åka hem! Så, lydig som jag är gick jag med på fikat... Det var riktigt trevligt faktiskt! =) Kul att prata lite med folket min karl träffar så ofta! Fast nästa gudstjänst gjorde jag mig fri från och åkte hemåt!

Vad som hände sen kommer i nästa inlägg... =)

2010-02-20
 13:49:10

Vilken ros!

Tidigare i veckan fick jag blommor av min sweety! Den vita rosen vissnade tyvärr nästan omgående men den röda håller i sig! Och med prakt vill jag säga! Enormt vacker!

2010-02-20
 11:47:21

"Fotomodell" i dagens Gotlands Allehanda!

Igår när jag satt på jobbet kom en av våra fotografer på GA å frågade efter någon som var förkyld... Han behövde en bild på någon som tog nässpray... Ingen var förkyld och ingen hade nått nässpray... Men jag hade mitt Nozoil i handväskan så jag föll offer för kameran... Haha...

Läs artikeln i dagens GA eller på helagotland!
(Klicka på bilden för att komma till artikeln...)

2010-02-19
 19:35:47

Våra egna Avatars!

2010-02-19
 12:19:56

Träningsvärk!

Vill bara meddela att jag idag har mer träningsvärk än igår... Ajajaj, fast jag måste säga att jag gillar det eftersom det då känns som om man gjort någonting rätt iaf! 

 

2010-02-18
 12:36:41

Åh, sötis!...

4d291783634d9a08a8a92a19a2b7a75b.png

Kolla varifrån!

Åh, sötis! Stefan kom med blommor till mig på jobbet idag! Så gulligt! Vart så jäkla glad! Puss på dig älskling! =D

2010-02-18
 11:28:03

Core!

Jag var å tränade igår tillsammans med Malin och Sara! =) Vi tränade Core på Visbyträningscenter, det var faktiskt riktigt kul! Mycket roligare än spinningen som jag å Malin var på i söndags! Direkt efter passet så bokade jag genast in mig på nästa veckas pass! =) Känns bra! Dock trodde jag att jag skulle ha sjuk träningsvärk idag men det är faktiskt inte så farligt! =)

Coreträning hyllas! =)

2010-02-16
 21:36:09

Bilköp månne!?!

Min morfars vän ska sälja sin bil och vill sälja den till mig... Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det hela... Det är en jättefin bil som säkert går hur bra som helst! Men, jag vet inte om jag tycker att den är för dyr kanske...?


Det här är bilen...

Nissan Almera slx 1,6 -96
13000mil
Farthållare, abs, servo, osv...
Prislappen ligger på 20000kr

När jag kollar runt lite på blocket så hittar jag likadana bilar (ibland nyare dessutom) för en betydligt billigare peng så jag blir lite fundersam på vad det är som gör att just denna bil är dyrare!?

Jag skulle säkert gilla bilen men jag avskyr färgen... Men det är verkligen inte färgen som styr mina tankar... Vad som styr mina tankar är pengarna just nu... Har jag råd att lägga alla mina sparpengar på en bil som dessutom kommer kosta mig mer i månaden än vad min lilla skrothög gör?

Det jävligaste är att bilfan finns i Norrköping så det är inte bara å sticka över å kolla på den... Gah!
Får nog sova på saken!

2010-02-16
 18:03:38

I can live one more month!

Fick erbjudande om en månad till på jobbet idag... Och självklart nappade jag direkt! =) Känns skönt att veta att jag kan äta, dricka och ja leva i en månad till! =) Känns riktigt nice!



Imorrn drar den nya växeln igång... Spännande! :)

2010-02-15
 17:30:01

Lite nytt från Linds växthus!

Åkte till Linds efter jobbet idag i hopp om att hitta nån ny blomma till köksfönstret... Blir helt knäpp på det fönstret, köper banne mig snart en plastblomma dit! Morr!
Lite nytt vart det dock iaf även om jag inte hittade nått dit jag skulle ha...

Katterna fick lite gräs.


Och så fick sovrummet två nya små vänner... =)

2010-02-14
 21:19:45

I survived! =)

OMFG, my ass hurts! Shit vilka hårda sadlar det var på spinningen! Kanske ska skaffa ett sånt där geleöverdrag om jag ska fortsätta med spinning under nån längre tid! Kan vara en bra idé faktiskt... Tåls att tänka på! =)

Hur som helst så var mitt mål att trampa mig igenom hela passet och det lyckades jag med! Men jag satt hela tiden... Försökte mig på lite stående men mina knän bara böjde sig bakåt hela tiden, vilket gjorde sjukt ont! Lite mera benmuskler så kanske det kan gå! =) Nästa gång ska jag iaf ha en större vattenflaska med mig eller två små! Mitt vatten tog slut efter lite mer än halva passet å jag ville inte kliva av för att hämta mer...
Malin var däremot grym! Jäklar vad duktig hon var! You go girl!

En grej jag satt å funderade på medans jag trampade å trampade och tittade runt på folket i lokalen var att alla män som var där svettades som tokar... Å då menar jag verkligen som tokar, ni vet så det liksom rinner svett överallt till och med på armarna medans kvinnorna i lokalen var lite fuktiga på ryggen typ... Varför är det så? Varför svettas män lättare och mer än oss kvinnor? Jag skulle gärna svettas mer när jag tränar, då skulle det kännas som om man fått ut lite mer av träningen! Jag svettas typ inte alls, även om jag jobbar häcken av mig, jag blir bara typ klibbig...

Vi bokade in oss på Core på onsdag, ska bli spännande! =)



Coreträning ger:
* Starkare rygg
* Minskad skaderisk
* Bättre motorisk kontroll
* Funktionell muskelstyrka som ger kraft i vardagslivet

Dessutom får du:
* Ökad kroppskännedom
* Bättre koordination
* Hållbarare kropp
* Bättre effekt av annan träning eftersom den blir effektivare
* Bättre balans

2010-02-14
 15:25:14

Väskan är packad!

Oh shit, nu börjar det dra ihop sig... Om knappt en timme ska jag träffa Malin vid träningscentret! Träningsväskan är packad och redo, synd bara att jag inte är lika packad och redo! ;)



I'm prepared to literally die...

Överlever jag och om jag orkar så kommer det kanske ett inlägg om träningspasset senare...

2010-02-13
 18:35:24

Lördagens look...

2010-02-12
 21:06:46

Middagen är avklarad!

Ikväll har moffa, mamma och Marianne varit här på middag. Vi bjöd på fläskfilé i champinjonsås, potatis och smaskiga grönsaker. Jag lagade mat i säkert 2 timmar men det var det banne mig värt! För det var riktigt gott och kul att få bjuda framför allt moffa på middag! Det har man ju inte möjlighet till så ofta!
Tyvärr åker moffa hem på söndag... =( Fan, jag saknar honom redan! Ska nog försöka åka ut å säga hejdå på söndag... Helst skulle jag vilja åka dit lördag, söndag och måndag så vi får väl se... Kanske kan bli en liten tripp till Ekeby imorrn å söndag men måndag kommer inte att gå eftersom jag med största sannolikhet måste jobba över då... Men ja, ska nog försöka träffa honom imorrn! =) Love my moffis!
Vi köpte en bukett tulpaner tidigare idag för att ha nått på borden när de andra kom, men när de kom så hade de med sig två buketter tulpaner oxå... Så det fick bli en meeeega bukett i en stor kruka på soffbordet! =)



Stefan stack ner till affären en sväng, var tydligen godissugen... Kom precis hem med Ice age 3 och godis! Så nu blir det filmmys i soffan! =)

2010-02-12
 16:23:19

Friday look!

2010-02-11
 18:32:30

Urk på burk!!!

Ena besvikelsen efter den andra...
För lite sen fick jag veta att Stefan måste vara i Oskarshamn när jag fyller år så min årsdag får jag fira själv... Sen vart hela grejen med moffa... Och nu fick jag veta att Stefan jobbar på söndag när det är alla hjärtans dag... Eller rättare sagt så har jag vetat att han ska jobba på söndag men jag hade absolut inte räknat med att han skulle vara borta i princip heeeeela dagen å inte komma hem förrens tio - halv elva... Urk på burk!!!

2010-02-11
 16:24:34

Dags att skriva testamente! =/

Har precis varit å köpt träningskort... Shit pomme frites! Med tanke på att jag ganska bokstavligen talat kommer att dö på spinningpasset på söndag så tycker jag nu att det är dags att skriva mitt "Testamente"...

So here we go...

Testamente för Mia Sara Viola Törnlöf
830329-xxxx

*Mina kuddar ska kramas varje kväll av Stefan, vare sig han är singel eller inte... ;)

*Min bil testamenterar jag till Bro bilskrot.

Äsch, vet ni vad... Eftersom detta "testamente" endast skulle vara aktuellt om spinningen faktiskt skulle lyckas ta kål på mig på söndag så får ni helt enkelt lösa det hela bäst fan ni vill!
MEN det finns ett undantag! Det är att mitt förbannade träningskort SKA gå till min underbara vän och träningsbuddy Malin! Du få isf helt enkelt träna klart för mig isf! =)

Är det dock nått speciellt just du vill ha om spinningen tar kål på mig så har du tills på söndag att meddela det!

2010-02-11
 09:00:21

Here we go!

På söndag smäller det! Då drar jag och Malin igång å tränar! Jag kommer att döööööööööö... Vet ännu inte vad jag har gett mig in på!!! *Hjälp*

2010-02-11
 08:56:50

En eftermiddag i Ekeby...

Åkte ut till Ekeby igår och spenderade eftermiddagen tillsammans med moffa och Marianne. Som ni säkert redan har läst så var jag ju ledsen och besviken men när jag väl träffade honom så vart jag bara helt genomglad! Har ju saknat honom så mycket, så länge! Jag är fortfarande besviken över att han inte ringde mig tidigare men det får jag prata med honom om en annan gång! Bjöd in honom, Marianne och mamma på lite middag imorgonkväll. Det ska bli trevligt! =)

I love my Moffis!

2010-02-10
 11:24:52

Solsemester!

Åh vad jag vill ha det! Vill vara ledig, ligga solandes i vattnet å guppa med en nice drink i handen!
*Snyft* Detta kommer få fortsätta vara en dröm... *Snyft*

Men!!! Jag har gjort en deal! =D
Min urgulliga vän Eva åker nämligen till Thailand på söndag så jag har dealat med henne om att hon ska sola, bada och äta massa god thaimat för mig medans hon är borta! =D
Så varje dag ska jag klappa mig på magen å tacka för den goda maten! Hoppas hon inte äter massa mjölkprodukter bara! Vill ju inte bli dålig... Hmm, måste nog diskutera det hela lite mer med henne angående maten! Sen måste jag se till å blöta håret ofta och köpa mig en brun utan sol kräm så att det syns att hon badar och solar för mig där borta i värmen! Bikinin och de tunna sommarkläderna får nog snällt stanna längst in i garderoben... Det är en aningens för kallt för mig för de kläderna nu...

2010-02-10
 08:44:10

ZzZzZzZzZzZzZz...

Znark... Är trött som en gnu idag! Lång arbetsdag igår, promenad, lite mingel med Eva och känslostorm efter moffas samtal tog visst knäcken på mig... Znark! Vill sova!!!

2010-02-09
 22:41:12

Duktig idag igen!

Gick ut å gick direkt när jag kom hem ikväll, trots att jag var trött som en gnu! Gick nästan en timme innan jag tittade in hos Eva en stund... Var ännu hos Eva när jag fick samtalet från min morfar som jag skrev om i förra inlägget... Men trots besvikelsen och alla andra känslorna så stannade jag kvar hos Eva ett tag innan jag fortsatte min promenad hem.

Känner mig riktigt duktig iaf!
Den känslan tänker jag inte låta hamna i skymundan trots de andra känslorna!

2010-02-09
 17:18:57

Thai thai!

Idag har jag haft lunch för en gångs skull! Anledningen var att jag skulle på utbildning på jobbet i eftermiddags. Åkte till Chili å köpte en "Dagens tips" vilket bestod av 3 olika smaskiga rätter... Kyckling, biff och vårrullar! Mums!!! =D Det blev en lång, tuff dag för mig idag! Först jobbade jag mina vanliga timmar å sen utbildning i 3 timmar efter det... Inget jag är van med! Men det var kul samtidigt som jag är väldigt anti eftersom det är detta jäkla nya telefonsystem som stjäl mitt jobb!!! =(
Hur som helst så slukade jag all information med mycket entusiasm! Är mycket villig att lära mig allt nytt! =) Men vet ju aldrig, jag kanske kan ha nytta av dessa kunskaper på en framtida arbetsplats!?!
Nu är jag hemma från jobbet, vart "bara" 3 timmars övertid... Men det är bra för det kommer ju att märkas på lönen i slutet av månaden! =D Give me money! Hihi...

2010-02-08
 22:36:16

Shit vad duktig jag känner mig!

Jag hatar att träna! Jag hatar att gå ut å gå själv! Jag hatar det mesta som har med träning å så men ikväll då jävlar! Jag fick ett tokryck å bestämde mig för att gå ut å gå, vare sig jag ville det eller inte! Så som jag bestämde mig för drog jag på mig tights, jeans, två tröjor, jacka, mössa, kängor och vantar för att sedan gå ut å gå! Å gick gjorde jag!!! Jisses vilken fart jag hade på benen och med Kakan som sällskap så gick det väldigt smidigt att knata på i rask takt i en timme! Jag hade dock inte Kakan som sällskap i fysisk form men tack vara mobiltelefoner och en liten handsfree så var det hela fixat! =) Kändes riktigt bra! Ska nog försöka göra detta lite oftare! =D

Klappar mig själv på axeln å känner mig riktigt duktig!!!

2010-02-08
 16:35:12

Brown monday!




2010-02-07
 11:04:59

Smikade mams igår...


2010-02-07
 11:01:25

Saturday's make up!




Fattar inte varför det blev mörka fläckar på ögonlocken på helbilden men dom fanns inte där egentligen! =) Tror att det är eyeprimern som reflekterars igenom... Eller nått...

2010-02-05
 17:04:39

Lilla Kajsa!

Jag har skaffat mig en ny kompis på jobbet! =) Lilla Kajsa. Hon är en söt, frusen liten koltrast! Jag tycker väldigt synd om henne nu när det är så mycket snö, kallt och brist på mat så jag har börjat mata henne... Började med att jag kastade ut ett äpple, igår var jag på Ö&B å köpte frön till henne. Fast hon är mest intresserad av äpplen! En av mina kollegor var så gullig å köpte en påse äpplen åt Kajsa idag! Så nu har hon ganska gott om mat! Funderar lite på om det som jag la ut verkligen räcker över helgen... Kanske får åka dit med nått äpple å så imorrn å på söndag! =)
Det här är iaf Kajsa!

2010-02-02
 21:54:30

Hipp hipp hurra för mamma idag!

Min mams fyller år idag, 51 år.
Har varit hos henne hela eftermiddagen/kvällen... Suttit å pratat, ätit mat, kollat tv, osv... Varit riktigt trevligt!
Hipp hipp hurra för mamma idag!

2010-02-02
 13:12:25

Total hopplöshet!

Idag vart det klart om vilka som blir uppsagda och vilka som får vara kvar här på jobbet... Jag har hela tiden vetat att jag inte har nått jobb att se fram emot eftersom dom tar bort min kära växeln så det är lugnt! Jag har jobb februari ut men sen är det finito! Finns ju inget jobb att söka ens! Eller jo det finns ett ute nu... Vik administratör på Vårdförbundet... Jag har sökt det... Men idag när det vart kännt vilka som får gå här från jobbet så fick jag oxå veta att en av dom kommer söka just det jobbet... Jag kan säga som så att jag har INGEN chans mot henne... Dessutom vart hela min situation så mycket verkligare idag! Jag har hela tiden vetat att jag har extremt tuff konkurans om alla jobb jag kan tänka mig söka men just idag vart det så tydligt när jag helt plötsligt har ett namn och ansikte på en av alla som jag konkurerar med... Jag är chanslös... Helt utom hopp... Det är tufft... Så pass tufft att jag nästan omgående kände tårarna bränna bakom ögonlocken... Så tufft att jag inte heller kunde hålla tårarna tillbaka... Hur jag än gjorde så rann de bara, totalt mot min vilja... Känner mig som ett vrak... Jag vill inte ens vara ung längre... Jag vara gammal och kunna gå i pension så jag slipper skiten! Men inte ens det kommer jag att kunna göra när det väl är dags för jag har absolut inget pensionssparande... Eller rättare sagt, jag har några tusen som jag fått ihop nu medans jag jobbat här på Gotlands Media men eftersom jag typ aldrig någonsin kommer att få ett nytt jobb så kommer jag ju inte heller kunna gå i pension när jag blir gammal... Jag kommer få suga på tummen tills jag dör... Jag kommer alltid ligga efter när det kommer till erfarenhet och utbildning... Jag kommer aldrig vara attraktiv på arbetsmarkanden... Jag hade nog inte ens fått detta jobb om det inte hade varit för att jag lyckades få arbetsträna här å fick på så sätt en chans att visa vad jag gick för... Jag hatar allt just nu!!! Min största skräck just nu är att antingen falla tillbaka i gamla spår å bli depprimerad igen eller att bli tvingad att flytta på fastlandet... Vill verkligen inte flytta... Och jag vill verkligen fortsätta må bra... Känns som om jag lika gärna skulle kunna lägga mig ner å dö här och nu...

Jag hade en gång en dröm om ett liv...

2010-02-02
 09:23:31

Gudomlig film!!!

Åh herregud vilken film! Vi var å såg Avatar på bio igår ikväll… Ångrar det inte en sekund!!! Den var verkligen värd att se! Vi satt ganska långt fram i salongen så det kändes verkligen som om vi var med uppe å flög, jag kände mig nästan åksjuk emellanåt och stackars Stefan som är lite höjdrädd satt å hade handsvett nästan hela filmen!

Har inte kommit på hur man lägger in youtubeklipp i bloggen men gå in på denna länk om ni inte har sett trailer på denna film!
http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ