2010-09-30
 17:37:27

Depend nr 208


Så snyggt! Bilden gör dock inte riktigt lacket rättvisa!

2010-09-30
 15:51:50

Shopping gillar jag!

Skulle egentligen bara in till stan för att växla in lite 50 öringar men av någon korkad andledning så gick jag en sväng på stan oxå... Hur jävla dum i huvudet får man lov att vara!?! Prova kläder med revben som säger AJ!!! Inte det smartaste draget från min sida men jag fick tag på lite fynd iaf! =D
På Cubus vart det en härlig oversize tröja med smaaaala ärmar och ett par mysleggings!

På Vila vart det en varm å go cardigan (som jag fick till väldigt bra pris pga en skada) och ett par örhängen!

Och på Lindex vart det bara ett nagellack i höstmurrigt brunbronz!

2010-09-29
 18:56:56

♥ 3 år ♥


♥ För 3 år sedan var jag på en dejt med en kille jag träffat via nätet... Vi fikade på Ringduvan, pratade massor, tog en långpromenad ut till Gustavsvik och tillbaka. Senare på kvällen sågs vi igen på krogen... Den dagen spenderade vi 10 timmar tillsammans och sen dess har vi i princip spenderat varje dag tillsammans! =) ♥

2010-09-28
 20:24:52

Ojojoj...

Jag har ju glömt att skriva här vad som hänt... Fick mail från en vän som undrade varför jag hade dejt med tvilligarna Alvedon å deras kusin Ipren...
Jag har knäckt 3 revben... =( Det hände i lördags på kick offen med jobbet, eller det var kanske inte riktigt helt sant eftersom vi gått därifrån då... Det hände på Hamnplan 5! Vi stod på dansgolvet, lyssnade på kollegan Mårtens band och dansade när en ganska stor kille tappade kontrollen över sina hopp å ramlade rakt på mig... Jag störtade handlöst i golvet med ryggen före och fick snubben över mig, då sa det kras i min bröstkorg (fast det kände jag inte då)... Efter mycket kämpande så tog jag mig äntligen upp med hjälp av en främmande karl och fortsatte festa å ha kul i några timmar till! Bäst att tillägga att mina kollegor som var med mig när detta hände inte såg vad som hände eftersom dom stod framför mig med ryggen mot mig! 
I söndags morse var det dock inte lika kul när jag vaknade med en fruktansvärd smärta på höger sida...
Efter en "dejt" med läkaren i måndags var mina misstankar bekräftade, 3 revben är knäckta och jag får räkna med detta helvete i minst 1 månad! =( Jag kan bl a inte skratta, nysa, hosta eller dra djupa andetag... Inte ens snörvla... Å nu verkar jag bli förkyld dessutom! =( Fy för fasen!
Så ikväll blir dejt nummer två med tvilligarna Alvedon å deras kusin Ipren! Dejtandet går i en rasande takt!  

2010-09-28
 17:46:04

Lördagens kick off sminkning!



Tyvärr var det någon som ställt om massa inställningar på min kamera så bilderna vart alldeles suddiga! Men 2 var okej iaf! =D

2010-09-27
 21:58:56

Kvällsdejt!

Jag har en dejt med tvillingarna Alvedon & deras kusin Ipren ikväll!
En dejt som jag hoppas slutar i sängen!

2010-09-23
 15:51:18

Tradera auktion!


Klicka här för att komma direkt till auktionen! =)

2010-09-22
 18:21:15

Flyttat...

Min tomat, paprika och chili har fått flyttat...

Från balkongen till köket! =)

2010-09-20
 22:19:44

Hundvakt!

Vi är hundvakt åt lilla Hedda idag! Ebba håller sig undan men Miranda är grymt duktig! Vilken kisse! Miranda försöker till och med hitta sätt att leka med Hedda! =) Kan inte vara mer stolt över min kisse! 
Hedda ska sova här för första gången inatt också... Ska bli spännande å se om man får nån sömn med två katter och en hund i hemmet! Har precis varit ute på en regnig kvällsrunda med Hedda, behöver jag säga att vi vart dyngsura?!

2010-09-19
 18:15:58

Vill ha!


Sååå snygga!

2010-09-19
 15:04:11

Dagen till ära!


2010-09-19
 12:06:37

Valdag...

När karln min kommer hem från jobbet är det dags att rösta... Vet ni hur ni ska rösta?! Jag vet hur jag ska rösta! Det har jag vetat hela tiden, aldrig varit några frågdagar om det! Jag vill ha en mänsklig regering som har samvete och hjärta, inte en kallhjärtad överklass regering som sparkar på de som redan ligger... Ärligt talat så struntar jag i om jag får några extra slantar i plånboken pga sänkt inkomstskatt om det ska vara på bekostnad av de som verkligen behöver de... Jag vill ha ett samhälle där alla får finnas till vare sig dom är sjuka, friska, arbetande eller arbetslösa! Jag vill ha ett samhälle där man tar hand om varandra och låter den sjuke få den tid som krävs för att kunna ta sig tillbaka, att kunna få varaktigt resultat! Jag tror inte på ett samhälle där det utförs häxjakt på sjuka och arbetslösa... Den typen av regering får mig att tänka på andra världskriget, judar och Hitler... Inget som jag vill stötta!
Detta är såklart bara en liten del av vad man ska fundera på när det är valdags men för mig som varit långtidssjukskriven är det en mycket viktig del! Andra kanske ser mer på skolan, arbetsmarknaden, skatter/pengar, osv när de ska välja... Det är olika för alla... Många ser bara på vad som gynnar dom själva men jag tycker att man måste se på helheten... Kan jag stötta en regering som fryser ut behövande? NEJ! Och det räcker för mig! Jag kommer rösta på en röd regering!

2010-09-19
 11:26:46

En "rå-om-mig-själv-dag"!

Stefan jobbar och jag är ledig! Har massa tvätt och städning som skulle behövas tas om hand men för en gångs skull ignorerar jag den (just nu iaf) och tar en "Miadag"! Jag har precis kladdat på mig en ansiktsmask som ska sitta i ca 20 min... Dock kunde jag inte bestämma mig för vilken av de två sorterna jag skulle göra så jag har planerat att göra båda... Jag började med en peel off mask med apelsin och vitamin C som ska ta bort döda hudceller och andra orenheter. Därefter ska jag göra en mud mask med sjögräs som är kylande & lugnande, rengör på djupet och återfuktar huden.
När jag gjort mina ansiktsmasker tänkte jag ta en låååång dusch och passa på att göra en hårinpackning.
Efter det bäddar jag kanske ner mig under en filt i soffan med en bok...
Mys!

2010-09-19
 11:05:29

Som på en räkmacka!

Det var lördag igår och det var vår enda lediga dag tillsammans på hela veckan! Dagen spenderade vi med att ägna oss åt lite egna aktiviteter, gemensam lunch och fikabesök... Kvällen däremot myste vi ner oss i soffan, åt räkmacka, drack vin å öl, knaprade nötter och såg film! Mycket mysigt! En toppendag!

2010-09-18
 11:17:02

En torsdagskväll på Munkens Jazzklubb...

Lever ju ihop med en musiker så jag får ibland följa med på evenemang som jag själv inte hade valt att gå på i vanliga fall... I torsdags var ett sånt tillfälle, Stefan vill gå på Jazzklubben å jag följde med! Han bokade bord så det vart en liten middag för två! =) Vi åt helgrillad kalv med potatisfondant och dillsås, till det drack jag vin och Stefan tog en alkoholfri öl (han körde)...




2010-09-13
 15:57:02

En lördagskväll i Stockholm

Eftersom jag inte kunde ta mig hem till ön i lördags efter kick offen så fick jag åka till Stockholm å spendera en natt på hotell där!

Best Western Hotel Terminus:

Nyckeln:

Rum 507:

Utsikten från rum 507 på femte våningen:


Och självklart passade jag på att spendera kvällen på en resturang med världens sötaste Kakan!

2010-09-13
 15:35:28

Kick off i Vadstena!

Ett par bygnader som tillhörde hotellet:

Mitt rum!


Vinkällaren, lite hotellinfo och champangesippande:


På resturang Mejeriet:


The Gunnar show:

På krogen:






Lite turistvyer:



Historialektionen:

2010-09-09
 18:32:22

Packning...

Jag är absolut inte klar med packningen inför helgens "kick off äventyr" i Norrköping än så vart fan ska jag få plats med nesesären?!

2010-09-07
 15:46:55

Nytt att ha på mig! =D

En svart tröja med puffärm hittade jag på rea!
 

En annan svart tröja med spetsaxlar hittade jag till bra pris!

Spetsdetaljen:

 
En förpackning ringar:


Sen köpte jag strumpbyxor och underkläder, inget av det visar jag här! ;)

Sen har jag glömt att skriva att lite av de jag beställde sist inte kommer att få stanna i min garderob...
Denna åker utan tvekan tillbaka:

Trivdes inte alls...

Och sen ska jag be om lite smakråd imorgon ang denna:

Vet inte om jag ser onödigt bred ut i den...
Underkläderna jag beställde motsvarade inte heller mina förväntningar, detta konstaterade jag utan att en packa upp dom!

Så ovanligt att se mig shoppa massa svart men med tanke på att jag aldrig har nått svart att sätta på mig när jag vill ha det så var det dags att utöka den svarta sektionen! =D

2010-09-06
 13:38:35

Goodiebag!

En av världens bästa på smink och hår, min stora inspirationskälla, Linda Hallberg har en tävling på sin blogg "Lindas sminkblogg" som jag är med å tävlar i! Snälla håll tummarna för mig! =D

Vinner aldrig nått så det vore toppenkul att få chansen! =D

2010-09-03
 18:42:18

Kattmys!

2010-09-02
 12:09:17

Tjoho!

Av någon konstig anledning så ställde jag mig på vågen imorse, jag hade gått ner ytterligare 2 kg! =D Känns verkligen toppen!

2010-09-01
 20:44:18

Polisutryckning med dragna vapen!

Idag vart det drama på Gråbo! En av grannarna i porten brevid mitt fick nån knäpp idag å hotade döda en specifik polis och viftade omkring med både en kökskniv och ett samuraijsvärd mot både de poliser som var här och ambulanspersonalen! Tydligen ska ha ha tagit massa tabletter och blivit galen, skadat sig själv ganska rejält och då hotat polisen! Polisen fick göra en insats med dragna vapen från både framsidan och baksidan... 4-5 poliser med lika många vapen utanför porten och 2-3 poliser och vapen på skärmtaket på baksidan... Jäklar vilket liv det var! Tydligen var dom typ 2 sekunder från att skjuta honom men det gjorde dom INTE! Vet att det redan går rykten om att han blivit skjuten av polisen, att någon blivit mördad, att någon blivit nedstucken, osv... Men det som hänt är att han skadat sig själv och hotat polisen! Ingen har dött!
Efter massa skrik och drama så la han iaf ifrån sig vapnena och polisen kunde brotta ner och gripa honom, dock efter att ha sprejat honom med pepparspray. Ambulanspersonalen var snabbt fram å började skölja såren och plåstra om honom, när de var klara såg han nästan ut som en mumie p g a allt bandage! De fick klippa sönder kläderna på honom för att komma åt. Sen knölade de in honom i ambulansen å åkte iväg med honom. När krim till platsen gjorde de en dundertabbe! De körde över svärdet! Snacka om klantigt!

Men jobbigast av allt under allt detta var att min goa vän bor i lägenheten ovanför honom och hon var jävligt skärrad... Det kändes lugnt så länge jag visste att granntanten mittemot var hos henne men när jag helt plötsligt fick syn på granntanten utanför porten sprang jag ut å frågade polisen om jag fick gå upp till min vän men de var ännu tvugna att säkra bevis så jag fick inte gå in och min vän fick inte gå ut... Bad att de skulle skicka upp en polis för att kolla till henne, vilket de snabbt gjorde, och sen pratade jag med henne på telefon istället! Så fort polisen var klara så släppte de in mig och min väns kusin som kommit så att vi kunde gå upp till henne! Fy vad blod det var i trapphuset! Äckligt värre! Väl uppe i lägenheten hos min vän så tittade jag ner på snubbens balkong och jag säger då det: Jävlar vilken blodpöl!

Gotlandshem var snabbt på plats efter att polisen var klara å städade av i trapphuset för att få bort allt blod men ingen har spolat bort blodet på gångbanan och gräsmattan! Usch! Hoppas det regnar ordentligt inatt eller imorgon!

Efter en händelserik dag tänker jag nu krypa ner i sängen med boken å försöka slappna av lite!