2011-06-28
 22:22:38

Plötsligt händer det!

bild004 (MMS)

Jag vann precis 2000 spänn på en trisslott! Jippie!!!

2011-06-28
 21:41:19

Långa dagar...

Nu är 2 av de 20 långa dagarna på jobbet avklarade! "Bara" 18 kvar! :) Går riktigt bra, jag har bra koll på läget! Känns lite underligt att inte hoppa över till marknad på eftermiddagarna eller att kunna gå hem tidigt men jag älskar mitt jobb och det känns otroligt bra att jag känner mig så stark och säker på det!

2011-06-26
 20:10:15

Om missförstånd och förtält!

Missförstånd på hög nivå! Så lätt hänt det är...
När mannen med förtältet sa "Passar det så kan ni ta det, bättre att det blir använt än att det står här" så uppstod det ett missförstånd! Jag tolkade det som att vi fick det men han menade att låna ut det! Allt är fine med det men klart att jag vart lite besviken först! Vi skulle helst köpa det av honom men han vill inte sälja det... Dock får vi låna det över sommaren (vilket jag verkligen är superglad för), fast vi ska försöka få tag på ett att köpa så vi slipper låna! Känns alltid bättre när det är ens eget, fall om nått skulle hända!
Hur som helst så vart det ett missförstånd, jag vart lite besviken men allt är uträtt och alla är på samma sida igen! :)

Som sagt så är vi nu på jakt efter ett eget förtält med A-mått 775 cm (750-800 cm funkar oxå), har du ett eller vet du nån som har?!

2011-06-26
 19:17:14

Midsommar!

Typiskt, men jag glömde att ladda kamerabatteriet innan vi åkte... Därav bara några få bilder!

Vi åkte ut med våran lilla husvagn redan i torsdags kväll, kom fram lagom när glöden var perfekt i grillen hos pappa & Åsa! :) Kvällen spenderades i deras förtält med ett par öl, perfekt kväll!

Själva midsommarafton startades med att pappa & Stefan satte upp partytältet och Åsa, jag & barnen åkte en sväng för att plocka blommor! När vi åkte var det helt okej väder vid husvagnarna men på vår blom-plockar-färd så spöregnade det, å då menar jag SPÖREGNADE!!! Du vet när det är så stora droppar så det räcker med typ 2 innan man är dyngsur! Lagom kul, var riktigt blöt men när vi kom tillbaka till husvagnarna så var det samma väder som när vi åkte! Där hade det inte kommit nått regn och vi slapp det som tur var! :) Kl 13.00 var det dags för lunch, då kom alla! Mycket trevligt! Vi åt sill, potatis, köttbullar och Ullas jättegoda bröd! Mums! Eftermiddagen spenderades med lite "mingel", tjatter och kaffe med jordgubbstårta! :) Under kvällen grillade vi, dansde runt midsommarstången, gick tipspromenad och hade det allmänt trevligt!

På midsommardagen packade pappa & Åsa ihop å åkte tillsammans med barnen hem men vi stannade kvar! Ville inte slita oss från vår mysiga husvagn! Hade en riktigt soft dag! Hälsade på min farmor, käkade glass, grillade, gick på kvällspromenad på stranden och läste massor! Bara massa mys!

Idag packade vi tyvärr ner allt och åkte hemåt! Lämnade av husvagnen i Barlingbo eftersom vi ändå ska ha den där nästa helg! Lär bli måååånga nätter i Bulan i år! :D

Imorgon är det dags att jobba igen... Å det på allvar! Ska jobba heltid i fyra veckor framöver, sen har jag FYRA VECKORS SEMESTER!!! :D Gissa vad vi ska göra då!?! ;)

2011-06-22
 15:06:38

Ombesiktning!

Lilla Bulan gick tyvärr inte igenom besiktningen... Ombesiktning inom en månad pga elfel. Alla lysen funkar men när man bromsar och blinkar samtidigt så blinkar stopplyktorna, inte riktigt som det ska vara!

Men gasolen gick igenom! :D Lovely! Har pratat om at köpa en gaslarmare iaf, inte så dyr faktiskt!

399:- på Clas Ohlsson

2011-06-21
 21:24:16

Svensk bilprovning - Here I come! :)

Imorgon är det dags att besikta husvagnen! Så glad över att det hinns med innan midsommar! :) Så nu hoppas vi att allt går bra på besiktningen och att vi kommer iväg till Fårö på torsdag efter jobbet! Hoppas på en långhelg i husvagnen, lite minisemeter! :D

Håll tummarna hååååårt vid ett tiden imorrn! :)

2011-06-20
 21:51:01

Örterna har flyttat ut!


~ Timjan ~ Basilika ~ Dragon ~ Oregano ~
4 av 5 har nu vuxit till sig tillräckligt för att få flytta ut på balkongen! Rosmarinen bor fortfarande kvar i drivhuset... Dessa 4 vart lite chockade av att komma ut, därav den ledsna looken... Men dom repar sig!
Chilin, paprikan och tomaterna får bo kvar i köksfönstret ett tag till! Börjar bli knopp i både chilin och paprikan nu! :)

2011-06-20
 16:16:15

Behöver du läsning?!

Har en del pocketböcker som bara ligger å dräller... Perfekt sommarläsning för lata semesterdagar på stranden, i solstolen eller kanske i hängmattan! :)
Blir gärna av med dom för en liten slant, 10-20:-/st kanske!?

Sofi Fahrman - Elsas värld
Sofi Fahrman - Elsas mode
Lesley Lokko - Rivalerna
Lesley Lokko - Lycksökare
Marian Keyes - När Lucy Sullivan skulle gifta sig
Belinda Olsson - Otrogen på öppen gata
Belinda Olsson - Gravidchock!
Lolly Winston - Brustna hjärtans café
Jane Moore - Kärlek@första.träffen
Martina Haag - Hemma hos Martina
Lisa Jewell - Typ trettio
Lisa Jewell - Vince & Joy
Sophie Kinsella - En shopaholic i väntans tider
Sophie Kinsella - En shopaholic i New York
Sophie Kinsella - En shopaholic säger ja
Åsa Jinder - Vill du ha barn med mig?
Jane Green - Den andra kvinnan
Dorothy Koomson - Marshmallows till frukost

Har egentligen en typ lika stor hög till, med en del nyare böcker, men dom är utlånade så om jag får tillbaka dom så kommer det flera en annan gång!

2011-06-19
 09:58:34

Möhippa!

♥ Tanja och John ska gifta sig den 16/7 ♥
Igår vart hon kidnappad och möhippan drog igång! :) Efter en hel dag med skämmiga uppdrag så kom hon hem till oss där hon skulle spela in en låt, Stefan kompade och jag höll Sara sällskap i köket!

Visst är hon tjusig!? ;)

2011-06-17
 22:54:38

Helt otroligt!

Lämnade min älskade bil till bildoktorn igår, han skulle börja idag och satsade på att vara klar till på måndag! Nyss ringde han och meddelade att bilen är klar!!! :) Helt otroligt!
Förutom att jag vart förvånad att han redan är klar så chockade han mig ordentligt med att säga att Malou's vattenpump var det absolut värsta han någonsin sett! Tydligen var det ett glapp i den på 5mm och fullt av metallspån runtomkring! Bildoktorn meddelade att det var ett under, eller snarare ett mirakel, att motorn inte hade rasat! Ja, lite tur ska man visst ha ibland! :D Tydligen skulle den kunnat rasa när jag bara startat bilen! Och den har jag kört ganska många mil sen jag köpte den!!! Som sagt, ibland ska man ha tur! :)

Men nu är den fixad så nu kan jag tuta och köra!!! Ska hämta min älskling imorrn!
I ♥ my car!

En hyllning till min bildoktor i Roma!

http://youtu.be/OxqLtdGRNVo

2011-06-17
 16:53:58

Snyggade till balkongen lite!

Eftersom jag har en blomätande katt så måste jag ha nått slags skydd som hindrar henne från att ta sig upp i min blomlåda! Förut har jag bara haft ett hönsnät med några blompinnar som stöd men idag åkte jag till Linds å köpte en spaljé, dock var hålen så stora så hon tar sig igenom ändå... Så jag fick snällt sätta hönsnätet bakom ändå! :( Men det ser otroligt mycket bättre ut ändå! Ska nog kolla om det finns en lite "nättare" spaljé i rätt mått istället dock... Köpte ju den absolut billigaste nu eftersom jag inte visste om det skulle funka! Skulle helst inte vilja ha nått alls men om jag vill ha några blommor kvar så är det bäst att skydda dom! :) Ska nog kolla efter en spaljé som kan matchar väggkrukorna tror jag...

Dessutom fick en Trädgårdsstjärnöga och en Lavendel flytta in i min låda! :)

Förresten! Ser ni min lilla Änglatrumpet på den stora bilden?! Har nog glömt att "presentera" den!

2011-06-14
 19:43:03

Rabarbersaft!

Fick för mig att koka rabarbersaft ikväll, mycket gott!

"Joxet" som vart över efter saftkoket testade jag att göra paj på... Gott men inte lika gott som vanlig rabarberpaj! Dock känns det bra att ha tagit till vara på all rabarber! :)

Har tänkt gå å plocka fläderblom någonstans å testa å koka fläderblomssaft oxå! Det är såååå gott! :)

2011-06-13
 18:30:09

My "garden"...

I alla trädgårdar måste det finnas mysiga gömställen för husdjuren!

Och självklart massa blommor! :) Här är en del...


2011-06-13
 18:25:35

Lite bilder från helgen!

Sune!

Husvagnsmys!

2011-06-12
 22:50:11

En toppen helg!

Igår när jag vaknade kände jag en stark längtan ut till landet så vi packade våra väskor och åkte till husvagnen som står ute hos mamma i Follingbo! :) Vad jag älskar att ha den möjligheten, känns inte längre lika jobbigt att bo i lägenhet! Jag tokälskar våran lilla Bulan!
Lördagen spenderade vi i Follingbo med att bada, sola, grilla, spela kort och ha väldigt trevligt! Efter att vi hade grillat så öppnade himlen sig i ett skyfall så det var bara att kasta in allt! Ojoj vilket regn, stooora droppar! Vi flyttade då ut i husvagnen och satt där å spelade kort i flera timmar, hur mysigt som helst! :)

Idag vaknade vi i husvagnen till dåligt väder! Jag kände just då en stor lust till att åka hem å städa, passa på när det var dåligt väder och svalt! Men när vi väl kom hem så gassade solen och solstolen på balkongen så väääldigt lockande ut! Men jag stålsatte mig och ägnade mig åt att plocka å städa! När jag hade plockat, donat å fixat klart så dammsög Stefan, så nu är det nästan tipp topp här hemma! Lite små saker som jag ska göra klart imorrn efter jobbet, sen så! :)
När vi var "klara" för dagen så packade vi lite picknick och hoppade upp på cyklarna! Cyklarna styrde vi hem till Eva som inte hade en aning om att vi skulle dyka upp med picknick! :) Hon vart glatt överraskad! I vår lilla picknickpackning fanns det gotländska jordgubbar, glass, grädde och espresso! Mycket gott och trevligt! :)

2011-06-10
 16:37:58

2933:-


Fick för mig att räkna mynten i min spargris, kommit upp i 2933 kronor nu!
Funderar på vad jag ska sätta för mål och vad jag ska göra för pengarna!?
Hmm, har verkligen ingen aning! Tåls att funderas på! :)
Så nu får alla mynt flytta tillbaka ner i spargrisen!

2011-06-10
 13:58:56

Shopaholicen slår till igen!


Visst, jag shoppar lite titt som tätt men oftast är det faktiskt inga dyra saker jag köper! :)
Dessa underbara kostade 39.90:-

2011-06-09
 22:22:13

Grattis alla studenter!

Idag är det studenten här på Gotland!

Stort grattis alla gotländska studenter!!!

2011-06-09
 22:14:43

Vårruset

Idag har finalen av årets Vårruset varit här i Visby. Jag anmälde mig genom jobbet för ganska längesen, tycker att det är en ganska trevlig tillställning men det gick inte så bra idag... De första 2 km knatade jag på i en riktigt bra takt men strax efter 2 km skar det till i mitt dumma knä och efter det fick jag kämpa i 3 km... Detta resulterade i en askass tid för min del och att alla mina fina kollegor fick vänta på mig! Förlåt! :(
Hur som helst så tog jag mig runt trots en jäkla smärta!

2011-06-06
 10:10:56

30 årsfest!


2011-06-05
 21:50:35

Nylasrad...


Ytterligare ett steg närmre till att tatueringen är borta! :)
Förra gången vart det ca 800 "stick" men denna gången vart det dubbelt upp! Inte så farlig ont faktiskt, tycker ärligt att det gör ondare att ta sänka i armvecket! Ajaj...
Snart är den veck! :)
Lovely!

2011-06-05
 16:37:58

Stefan i tidningen!

2011-06-04
 11:43:57

Älsklingen fyller gubbe! :)

♥ Grattis på 30 årsdagen älskling! ♥

2011-06-03
 23:12:42

Got2b rockin'it dry shampoo

Jag har testat torrshampoo från got2b. Funkar riktigt bra och luktar väldigt gott! Enda nackdelen är att jag upplever att mitt hår får en dassigare nyans när jag använder torrshampoot men dassigheten försvinner efter några timmar!
Absolut en produkt jag kommer fortsätta att använda! :)

2011-06-03
 23:04:31

En fika i solnedgången!


2011-06-03
 16:40:29

Rhubarb!

Vi ska iväg å fika med svärmor och hennes sambo senare så jag kastade ihop fyra små rabarberpajer... Årets första! :) Vi tänkte sätta oss nere på strandpromenaden med kaffe och paj å kanske se solnedgången! :)

2011-06-02
 09:59:29

Gotlands Medias årliga kubbfest!



2011-06-01
 14:45:48

Nytt i garderoben!

Jag är INTE shopaholic, jag lovar! ;)

Tog en liten sväng inne på H&M idag, kom hem med lite smått å gott! :)

En hudfärgad bh har jag letat efter lääääänge! Äntligen min! :)
Kjolen är en likadan som den jag köpte för ett tag sedan fast i en annan färg, älskar den kjolen!!! Har den "gamla" på mig nu faktiskt!
Å så två par steps, så jag slipper tåbira! ;)
Dessutom handlade jag "gratis" (presentkort)!