2011-06-26
 19:17:14

Midsommar!

Typiskt, men jag glömde att ladda kamerabatteriet innan vi åkte... Därav bara några få bilder!

Vi åkte ut med våran lilla husvagn redan i torsdags kväll, kom fram lagom när glöden var perfekt i grillen hos pappa & Åsa! :) Kvällen spenderades i deras förtält med ett par öl, perfekt kväll!

Själva midsommarafton startades med att pappa & Stefan satte upp partytältet och Åsa, jag & barnen åkte en sväng för att plocka blommor! När vi åkte var det helt okej väder vid husvagnarna men på vår blom-plockar-färd så spöregnade det, å då menar jag SPÖREGNADE!!! Du vet när det är så stora droppar så det räcker med typ 2 innan man är dyngsur! Lagom kul, var riktigt blöt men när vi kom tillbaka till husvagnarna så var det samma väder som när vi åkte! Där hade det inte kommit nått regn och vi slapp det som tur var! :) Kl 13.00 var det dags för lunch, då kom alla! Mycket trevligt! Vi åt sill, potatis, köttbullar och Ullas jättegoda bröd! Mums! Eftermiddagen spenderades med lite "mingel", tjatter och kaffe med jordgubbstårta! :) Under kvällen grillade vi, dansde runt midsommarstången, gick tipspromenad och hade det allmänt trevligt!

På midsommardagen packade pappa & Åsa ihop å åkte tillsammans med barnen hem men vi stannade kvar! Ville inte slita oss från vår mysiga husvagn! Hade en riktigt soft dag! Hälsade på min farmor, käkade glass, grillade, gick på kvällspromenad på stranden och läste massor! Bara massa mys!

Idag packade vi tyvärr ner allt och åkte hemåt! Lämnade av husvagnen i Barlingbo eftersom vi ändå ska ha den där nästa helg! Lär bli måååånga nätter i Bulan i år! :D

Imorgon är det dags att jobba igen... Å det på allvar! Ska jobba heltid i fyra veckor framöver, sen har jag FYRA VECKORS SEMESTER!!! :D Gissa vad vi ska göra då!?! ;)


Malin Petersson

Goddag! vad rolig dina poster är. kommer med all säkerhet läsa på din blogg igen! =P Hoppas du har en bra dag ;)



PUBLICERAT: 2011-06-28, 13:25:24 | URL: http://jade.se/paketresor

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: