2012-10-29
 16:05:00

Shopping i Ullared!

Jag och Mandis åkte förra veckan en liten bussresa till Ullared! Sååå kul! Vi åkte på onsdagsmorgon via Oskarshamn med Tottes bussar, samling i Visby hamn kl 06.20... Snark! Vid 12 tiden stannade vi till för lunch i Vetlanda som hade toppen utbud på lunchalternativ: Sibylla eller McDonalds! :( Inget av det var särskillt lockande men vi valde en burgre på Sibylla, som var dränkt i dressing!!! Shit ändå!
Väl framme i Ullared kl 15.00 var det tre timmars shopping som stod på schemat! :) Fun fun fun!!! Vi riktade in oss på kläder! Och kläder vart det! :) Hittade både det ena och det andra!
Kl 18 återvände vi till bussen som tog oss till Grand Hotell i Falkenberg! Vi fick ett superfint rum med utsikt ut över vattnet! Mys!
Vid 19.30 blev vi serverade middag - Varmrökt lax, potatis och dillsås. Mycket gott! :)
 
Kvällen spenderade vi med att prova kläder, titta tv, prata och skoja! Drack lite vin och så bjöd Amanda på Varm & Kall, supergott!!! Det var som att dricka äppelpaj! Mums!
 
Kl 06.00 på torsdagen var det dags att gå upp! Snark! Efter en god hotellfrukost så rullade vi vidare till Ullared igen! Shopping 8-15!!! Tjoho! Hittade massa kul!
 
 
Sen rullade vi vidare till Vetlanda igen där det var middagsstopp på samma lyxiga ställen! :( Men jag och Mandis var smarta och åt sent i Ullared så vi gick å köpte godis medans de andra gick å åt! :) Sen fick vi stå i snöstormen och vänta på att få komma på bussen igen! Burr! Middag åt vi senare på båten! Men eftersom vi faktiskt hade ätit en stor asiatisk buffé till "lunch" vid typ 14.30 så var vi inte så hungriga så det fick bli en räkmacka! Fast mycket berodde det på att utbudet inte var det bästa på båten heller... Kändes inte så lockande med varken pyttipanna, köttgryta eller soppa! Sen sov vi tills det var dags att gå av - trodde vi! Pga hård blåst så fick kapten sick sacka in oss i hamn och det tog säkert en halvtimme extra! Men en eloge till honom för vi kom i land tryggt! :)
 
En lyckad shoppingresa med en mycket fin vän!
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: