2010-07-24
 11:22:56

Semester del 1

Jag å Stefan har såkallad tältsemester i år! Verkligen hur mysigt som helst!
Vi började med att packa Ingvar...

And off we go!!!

Första stoppet vart Sandviken. Vi solade, badade, träffade på Ewa, fick besök av Malin och Engla, var på Katthamra gård å lyssnade på musik, grillade och hade det allmänt bra!



Efter två nätter i Sandviken kände vi oss klara där och styrde då Ingvar söder ut! Tanken var Holmhällar och dit kom vi!

Men vid Holmhällar blåste det nått så förfärligt och kändes inte som vi hittade nån bra plats att slå upp tältet på så vi rörde oss vidare längst med kusten för att hitta någonstans att bo över natten... Vid Vändburg i Hamra hittade vi en liten privat "camping", vi frågade om vi fick bo där över natten och det gick bra så upp med tältet igen! =) Eftersom vi trivdes väldigt bra på denna plats frågade vi nästa dag om det var okej om vi stannade en natt till vilket det var så vi stannade. Vi solade, badade, grillade, läste, Stefan spelade musik, gjorde en liten tripp för att hälsa på Hoburgsgubben och hade det allmänt tippelitoppen!







På fredags morgon när vi vaknade så började det regna... Då packade vi ihop och begav oss hemåt...
Brum, brum!

Idag styr vi Gertrud mot Barlingbo och sockenfest med Melodifestivalen som tema! =D Ska bli riktigt kul trots regn, regn och åter regn...
Nästa vecka fortsätter vår tältsemester och då styr vi Ingvar mot Fårö! =D


Malin Hejdenberg!

Härligt!! Va fin bilden blev på dig i "solnedgången", som jag tog! Ångrar nästan att jag inte tog fram kameran igen när du badade stefan :)


Mia

Ja det var riktigt härligt! Hoppas nästa vecka på Fårö blir lika härlig! =) Haha, ja det skulle du ha gjort! =D



PUBLICERAT: 2010-07-25, 16:45:39 | URL: http://gotlandica.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: