2011-12-07
 15:26:37

Mia testar: Celsius

Tar första idag!

Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetanskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier. Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.

Under 2008 gjordes en tio veckor lång studie, vars syfte var att mäta effekten av Celsius i samband med träning. Resultatet visade att Celciusgruppen fick 32% bättre uthållighet, 50 % mer muskelmassa, 62% bättre kondition än placebogruppen. Celsiusgruppen förbrände dessutom 93% mer fett jämfört med placebogruppen.

Celsius är en dryck som kan drickas när som helst på dagen, när du vill förbränna extra kalorier, vill dricka ett gott och nyttigt alternativ eller få en energikick. Den fungerar bäst i kombination med en hälsosam diet och regelbunden träning. Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.

Celsius innehåller varken socker, fruktos eller kolhydrater då Sukralos används som sötningsmedel (insulinkurvan förblir intakt). Det tog flera år att forska fram den blandning, Metaplus™, som finns i Celsius då målet var att kunna höja metabolismen på bästa sätt med naturliga ingredienser.


Drycken finns i 7 goda och friska smaker. Fem är kolsyrade och två är helt utan kolsyra.


Kolsyrade:

  • Cola
  • Citron-Lime
  • Apelsin
  • Vilda bär

Utan kolsyra

  • Persika Mango
  • Jordubb Kiwi

Hur kan Celsius fungera och vad innehåller den?

 

Ingredienser

Portion 355 ml

 

 

 

 

Energi

42kJ / 10kcal

 

C-vitamin

60 mg

100%*

B2- Riboflavin

1,7 mg

106%*

B3- Niacin

20 mg

110%*

B5- Pantotensyra

10 mg

66%*

B6- Pyridoxin

2 mg

143%*

B7- Biotin

300 μg

100%*

B12- Kobalamin

6 μg

300%*

Kalcium

50 mg

8%*

Krom (kelet)

50 mg

**

Natrium

6 mg

**

MetaPlus™

 

1810 mg

Taurin

 

**

Guaranaextrakt

 

**

Grönt te extrakt Standardiserad EGCG till 10%

 

**

Koffein

 

**

Glukuronolakton

 

**

Ingefärsextrakt

 

**

Alla B-vitaminer i drycken hjälper kroppens ämnesomsättning och energiproduktion. Vitaminerna hjälper dessutom till att förhindra upplevelsen av en krasch i din energi när koffeinet går ur kroppen efter 3-4 timmar.

C-vitamin hjälper kroppen att bygga upp immunförsvaret.
Koffeinet, Guaranan och Taurinet verkar uppiggande och prestationshöjande och höjer metabolismen med sin termogeniska effekt i kroppen.
Det gröna teét har bra effekt på ämnesomsättningen och goda egenskaper för hälsan eftersom det är en antioxidant som är effektiv mot hjärt och kärlsjukdomar.
Ingefäran är bra för matsmältningen och innehåller antioxidanter.

Hög koffeinhalt: 56 mg/100 ml

Celcius bör inte tas på fastande mage och bör inte brukas av gravida/ammande kvinnor. Rekommenderas inte heller till barn under tolv år eller i större dos är tre burkar/dag.


Anonym

Ledsen att säga detta. Men studierna som är gjorda på Celicius är inte forskning som är kritisk mot varan utan är betald av företaget självt... Lite som när McDonalds bevisar att dom är nyttiga... Det är mycket bättre att gå på ett träningspass och lägga om kosten och då förbränna dessa kalorier än att dricka detta gift som är rent farligt för den naturliga förbränningen. Så för din egen skull, skit i drycken. Det finns inga genvägar......


Mia

Testade drycken för första gången i samband med gymmet idag och det kändes bra! Fokuserad och galet effektiv! Kanske att jag skulle varit det ändå men jag är beredd att ge denna en chans! Behöver lite hjälp att få igång förbränningen! :) Förmodligen inget jag kommer dricka i längre perioder men lite då och då kanske! Väl medveten om att det inte finns några genvägar, det är därför jag går på gymmet 4 ggr i veckan!!!



PUBLICERAT: 2011-12-07, 19:41:34 | URL: http://gotlandica.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: